Samenwerking met Colijn & Partners

Op het gebied van duurzame inzetbaarheid speelt de zorgverzekering een steeds grotere rol, voor zowel de werkgever als de werknemer. Via WGV Zorg en Welzijn kunnen aangesloten organisaties deelnemen aan de mantels voor collectieve zorgverzekeringen van Zilveren Kruis, Salland en Menzis. Met deze aantrekkelijke collectieve pakketten biedt u uw medewerkers de mogelijkheid om zich voordelig en uitgebreid te verzekeren.

Daarnaast bieden collectieve zorgverzekeringen de werkgever voordelen op het gebied van duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. En met onze tools op het gebied van vitaliteit en werkplezier helpen wij daar optimaal gebruik van te maken.

Medewerkers.info
Via het platform medewerkers.info kan uw organisatie overzichtelijk het aanbod aan collectieve zorgverzekeringen aan medewerkers aanbieden. Alle voordelen van de verschillende collectieven worden helder uitgelicht en via de zorgvergelijker kunnen medewerkers het aanbod onderling vergelijken op voorwaarden en premie.

Zorgvergelijker
Met de zorgvergelijker op het medewerkersportal vergelijken medewerkers eenvoudig alle collectieve zorgverzekeringen van uw organisatie onderling op prijs en voorwaarden. Dit is een waardevol instrument om tot een overwogen keuze te komen. Vervolgens kan men eenvoudig via het portal naar de site van de verzekeraar waar men de collectieve verzekering kan
afsluiten.

Vitaliteitsdashboard
Zelfregie is belangrijk binnen duurzame inzetbaarheid. HRM-afdelingen krijgen veel vragen van leidinggevenden en medewerkers over wat ze zelf kunnen doen om hun inzetbaarheid te vergroten.
Het Vitaliteitsdashboard maakt voor uw medewerkers inzichtelijk wat zij zelf kunnen doen om hun vitaliteit te verbeteren, wat de werkgever op dat gebied organiseert en welke ondersteuning zorgverzekeraars kunnen bieden. Het dashboard is voor iedere organisatie eenvoudig op maat in te richten. Bekijk de demoportal.

Meer informatie
Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan contact op met Tjitske van der Velde van Colijn & Partners via 06 27625121 of stuur een mail naar [email protected].

colijnpartnerslogo_1

[email protected]
https://www.colijn.info/wgvzorgenwelzijn