Samenwerking met Colijn & Partners

Het Platform Vitale Medewerkers maakt voor uw medewerkers inzichtelijk wat zij zelf kunnen doen om hun vitaliteit te verbeteren, wat uw organisatie op dat gebied organiseert en welke ondersteuning zorgverzekeraars kunnen bieden. Het platform is voor iedere organisatie eenvoudig op maat in te richten.

Welke informatie kunnen medewerkers vinden?
Op het platform is van ruim 60 thema’s op het gebied van vitaliteit en gezondheid informatie beschikbaar en daar komen regelmatig nieuwe thema’s bij. Deze informatie is als volgt onderverdeeld:

1. Wat kan ik zelf doen?
In samenwerking met deskundigen op het gebied van vitaliteit en gezondheid krijgen uw medewerkers praktische tips en adviezen op diverse onderwerpen met betrekking tot duurzame inzetbaarheid. Hiermee kunnen medewerkers op een laagdrempelige manier snel zelf aan de slag met hun vitaliteit.

2. Wat kan de organisatie doen?
Het eigen organisatiebeleid en programma's op het gebied van vitaliteit kunnen ook worden toegevoegd aan het platform. Heeft u voor bepaalde thema's een provider in de arm genomen? Dan kan deze worden opgenomen op het platform.

3. Wat kan de zorgverzekeraar doen?
Zorgverzekeraars hebben in hun pakketten vaak vergoedingen voor programma’s op het gebied van gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Met het platform maakt u snel en eenvoudig voor medewerkers inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn bij hun verzekeraar.

• Lees hier meer over het Platform Vitale Medewerkers
• Bekijk hier een demo-omgeving (content deels vervangen door ‘Lorem Ipsum’)

Een platform op maat voor uw organisatie
Het Platform Vitale Medewerkers kan eenvoudig worden aangepast aan de wensen van de organisatie. Zo kunt u zelf kiezen welke thema’s u onder de aandacht wilt brengen, eigen onderwerpen toevoegen en wordt het platform aangepast aan de huisstijl van uw organisatie. Ook kunnen uw medewerkers gebruik maken van de app voor telefoon en tablet. Zo is het platform altijd binnen handbereik.

Leden van WGV Zorg en Welzijn kunnen tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van het Platform Vitale Medewerkers. 

Meer informatie
Voor meer informatie of als u geïnteresseerd bent om het platform in te zetten in uw organisatie, mailt u naar Hilda Regterschot.

colijnpartnerslogo_1

[email protected]
https://www.colijn.info/wgvzorgenwelzijn