Samenwerking met Hanze advocaat

Hanze advocaat | specialist in arbeidsrecht in de zorg
Voor de ondersteuning van onze leden op het gebied van arbeidsrecht en ontslag, heeft WGV Zorg en Welzijn een samenwerkingsovereenkomst met Hanze advocaat, specialist in arbeidsrecht in de zorg. Hanze advocaat adviseert meer dan 80 zorgorganisaties in Noord- en Oost-Nederland op het gebied van arbeidsrecht en ontslag. Leden van WGV kunnen gebruik maken van een gratis juridische helpdesk en er worden jaarlijks, via WGV, door Hanze advocaat gratis trainingen aangeboden. Daarnaast is er exclusieve korting voor onze leden op juridische ondersteuning. Met deze samenwerking faciliteren wij onze leden op juridisch vlak met alle kennis en kunde op het gebied van arbeidsrecht.

Gratis juridische helpdesk
Bij de juridische helpdesk gaat het om een exclusieve eerstelijns dienstverlening voor onze aangesloten organisaties. Je kunt er terecht met alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. Ook vragen over het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, min/max contracten en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie kun je hier stellen. De zorgadvocaten van de helpdesk helpen je graag. Je hebt per gesprek recht op een half uur gratis advies via de helpdesk. De juridische helpdesk is bereikbaar via: 085 – 01 60 560.

Arbeidsrecht zonder Zorgen® - de juridische kant van HR altijd op orde
Speciaal voor zorgorganisaties heeft Hanze advocaat Arbeidsrecht zonder Zorgen®. Hiermee is de juridische kant van HR altijd op orde en voorkom je juridische problemen en kosten. En je maakt een grote slag in de professionaliteit.

Wat het is? Een pakket van diensten, speciaal op de zorg toegespitst, waaronder onder meer het volgende:

  • Hanze HR Portaal: een online HR Kennisbank (vergelijkbaar met ExpertHR, maar dan speciaal voor de zorg) waar alles met betrekking tot HR en arbeidsrecht in staat.
  • Hanze HR Modeldocumenten: heb je een meest recente BBL-overeenkomst of model Sociaal Plan nodig? Haal die dan snel en gemakkelijk uit de databank.
  • Deelname aan opleidingen van de Hanze academy: hou je kennis op pijl met één van onze tientallen bijeenkomsten.
  • Tweejaarlijkse check overeenkomsten, protocollen en reglementen: altijd reglementen en overeenkomsten die up to date zijn.
  • 1 op 1 Webinars: nieuwe wetten? Wij praten je via een webinar helemaal bij.
  • Gratis behandeling van ontslagdossiers en interventiegesprekken bij hoofdpijndossiers.
  • Kortingstarieven op juridische dienstverlening: een korting die kan oplopen tot wel 15%.
  • Korting op inzet deelnemers aan ons netwerk: van mediator en arbeidsdeskundige tot vertrouwensarts of bedrijfsmaatschappelijk werker.

Jouw voordeel – gratis het HR Portaal uitproberen
Leden van WGV Zorg en Welzijn kunnen gebruik maken van een speciale actie. Deze actie omvat 2 maanden gratis gebruik van het Hanze HR Portaal.

Wil je meer weten over Arbeidsrecht zonder Zorgen® of gebruik maken van de actie? Neem dan contact op met Frans Landstra via 06 - 16 43 81 92 of mail op landstra@hanzeadvocaat.nl.