Sterk in je werk

'Sterk in je werk, zorg voor jezelf' is een impulstraject van de 14 regionale werkgeversorganisaties zorg en welzijn en de werknemersorganisaties CNV Zorg & Welzijn en FNV Zorg & Welzijn. Met dit landelijke project krijgen zorg- en welzijnsmedewerkers de kans hun loopbaan een positieve wending te geven. De inzet is om ze door loopbaanoriëntatie weerbaarder en wendbaarder op de arbeidsmarkt te laten worden, waardoor de kans op werkbehoud of nieuw werk wordt vergroot. Ook mensen die geïnteresseerd zijn om in de sector aan de slag te gaan, kunnen zich aanmelden.

De regionale werkgeversorganisaties regelen de coaching, CNV Zorg & Welzijn regelt de centrale aanmeldingen en de verantwoording richting het ministerie. FNV Zorg & Welzijn ondersteunt het project. Deelnemen aan 'Sterk in je werk, zorg voor jezelf' is gratis voor werkgever en werknemer. Werknemers kunnen zichzelf via www.sterkinjewerk.nl aanmelden.

Benieuwd naar een ervaringsverhaal van een deelnemer? U leest dat via de volgende link: "Niet deelnemen is een gemiste kans".