Sterk in je werk, zorg voor jezelfHet kan ineens gebeuren: je werkt in zorg en welzijn en je baan verandert of verdwijnt. Ben je er klaar voor wanneer dat gebeurt? Wij helpen je graag op weg met een persoonlijk gesprek.

Je doet belangrijk werk. Soms helpt het om met een ervaren loopbaanadviseur stil te staan bij je werk. Samen kijken we naar waar je goed in bent én hoe je dat kunt laten zien aan een werkgever. Onze adviseur helpt je op weg. Wij weten waar jouw kansen liggen. Niet alleen in zorg en welzijn, ook daarbuiten. Als je behoefte hebt aan meer dan één gesprek, dan kijken we wat verder nodig is. Denk aan hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief, een beroepentest, cursus of opleiding.

Voor wie
Heb jij belangstelling om te gaan werken in de sector zorg en welzijn? Of werk je al in zorg of welzijn, maar moet of wil je iets anders gaan doen? Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Bezoek dan de website www.sterkinjewerk.nl en vul het aanvraagformulier in.

Zij gingen je voor
Wat deelnemers over Sterk in je Werk zeggen:

“Ik vond de coachgesprekken heel verfrissend en heel verhelderend. Ik leerde mijn sterke kanten en knelpunten beter kennen en kreeg tips en adviezen voor bij het sollicitatieproces. Deze adviezen neem ik echt mee tijdens het solliciteren.”

“Ik wilde graag in de zorg terechtkomen en wilde weten of ik daar wel goed aan deed. Het loopbaanadvies van Sterk in je Werk heeft mij geholpen bij deze vraag. Ik heb een loopbaantest gedaan en daaruit kwam naar voren dat de zorg goed bij mij paste. Dit gaf mij bevestiging om door te zetten met de opleiding en meeloopdagen in de zorg. Ik heb er heel veel aan gehad.” 

Klik op de volgende link om een ervaringsverhaal van een deelnemer te lezen: "Niet deelnemen is een gemiste kans".