Aanvraag extra personeel

Wat bieden wij werkgevers?
Heeft u extra hulp nodig vanwege corona, meld uw vacature dan via ZorgSelect. Door de term ‘corona vacature’ te gebruiken in de vacaturetitel e/o tekst, komt uw vacature terecht op de speciale overzichtspagina corona vacatures op zorgselect.nl. 

Voor leden

  • U plaatst uw vacature op de vacaturesite Zorgselect.nl zoals u gewend bent. 
  • Gebruik de term ‘corona vacature’ in de vacaturetitel en tekst, zodat het onderscheid met reguliere vacatures duidelijk is.

Voor niet-leden

  • U kunt uw corona vacature mailen naar [email protected]. Ook voor vragen kunt u dit e-mailadres gebruiken.
  • Na plaatsing van de vacature op Zorgselect.nl worden de reacties op uw vacature naar uw P&O-afdeling doorgestuurd, waarna zij ermee aan de slag kunnen.

Tips melden corona vacatures

  • Ook als u hulp nodig heeft die niet direct zorg gerelateerd is – denk aan chauffeursdiensten, hulp bij receptie e.d. – raden wij u aan uw vacature te melden via ZorgSelect.
  • Staat u open voor de inzet van horecapersoneel of ZZP-ers? Benoem deze doelgroep dan in uw vacaturetekst.
  • Om vraag en aanbod zo goed mogelijk te kunnen matchen, is het raadzaam om uw vacature te formuleren op basis van competenties en taken in plaats van diploma’s en functies.
  • Het is algemeen bekend dat de spoeling Verzorgenden-IG niveau 3 en 4 erg dun is. Het kan een oplossing zijn om uitvoerende taken bij deze groep medewerkers weg te halen en daarvoor een aparte vacature te stellen. 

FAQ 
Mogelijke vragen over het contactpunt reservepool corona vrijwilligers en medewerkers Oost-Nederland hebben we gebundeld in een FAQ. Deze vindt u op de subpagina Veelgestelde vragen

NB: De namen van de leden van WGV Zorg en Welzijn staan vermeld op de webpagina 'Aangesloten instellingen'

Direct reageren op corona vacatures Zorgselect.nl
Alle ‘corona (vrijwilliger) vacatures’ worden automatisch gedeeld via Facebook en Twitter en zijn terug te vinden op een speciale overzichtspagina op ZorgSelect.nl.

Contactpunt: tel: 088  255 66 50 / [email protected]