Nieuws

Update vernieuwing Ontdekdezorg
29-01-2023
In november hebben we geïnformeerd over de vernieuwing van Ontdekdezorg. In dit bericht lees je de laatste stand van zaken. 
Lees meer

WGV Zorg en Welzijn stelt een nieuwe directeur aan
24-01-2023
WGV Zorg en Welzijn stelt met ingang van 1 maart 2023 Irma van der Fluit aan als nieuwe directeur. Irma volgt John van der Meulen op die als interim-directeur ‘WGV nieuwe stijl’ in het kader van regionaal werkgeverschap heeft neergezet. Zijn opvolger is een ervaren directeur uit de zorg die het stokje naadloos gaat overnemen. WGV Zorg en Welzijn is een werkgeversorganisatie waarin 181 instellingen in het oosten van Nederland zijn verenigd. De organisatie richt zich op arbeidsmarktvraagstukken in de zorg- en welzijnssector.
Lees meer

Gezond & Zeker komt naar jouw regio!
19-01-2023
Op dinsdag 16 mei vindt er een Gezond & Zeker Regiodag in de Schouwburg in Deventer plaats. Alle regionale ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals uit de regio zijn hiervoor uitgenodigd
Lees meer

Factsheet Arbeidsmarkt in Beeld 2022
17-01-2023
Deze factsheet geeft een overzicht van de regionale arbeidsmarktontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector en is bedoeld om duiding en context te geven aan trends op de arbeidsmarkt.
Lees meer

Nieuws per jaar

Klik hieronder om het nieuws van dat jaar weer te geven