Actueel

Op 13 mei jl. vond het symposium “De lerende organisatie van de toekomst” plaats, bedoeld voor professionals op het gebied van Leren & Ontwikkelen in Oost-Nederland.

Centraal stond de vraag hoe medewerkers te stimuleren om voortdurend bezig te zijn met hun persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Wat vraagt dat van onze eigen competenties binnen de leer- en ontwikkelteams en wat vraagt dat van leidinggevenden? Tijdens het symposium was er ruimte om inspiratie op te doen en goede voorbeelden uit te wisselen. 

Op deze manier wil de werkgeversvereniging een begin maken met een regionale beweging waarin wij samen optrekken bij het creëren van een leer- en ontwikkellandschap dat antwoord geeft op de vele veranderingen die op ons afkomen. 
Gastspreker en zorgvernieuwer Teun Toebes maakte veel indruk met zijn pleidooi voor een beter leven voor mensen met dementie, met veel leerpunten voor organisatie, zorgprofessional en student. 

Reacties over de dag waren heel positief:

  • Erg leuke dag, inspirerend, leerzaam, ga met een lach weer naar huis
  • Leerzame, afwisselende dag met voldoende tijd om te netwerken
  • Inspirerende dag met goede sprekers. Vooral Teun Toebes startte de dag met een vonk. Goede afwisseling en tijdsduur
  • Ochtend enorm inspirerend, kan de link met Leren & Ontwikkelen volop leggen en ga met veel nieuwe verdiepende info naar huis. Leren leuk maken: meer, meer, meer!
  • Fantastische dag, lekker geïnspireerd geraakt, bedankt!

Via dit document vind je het verslag en impressies van de keynote sprekers en interessante werksessies. Inclusief de presentaties van de sprekers (gele titels). 

Symposium_sprekers_2