Artikelreeks Toekomst in Beeld – Inversable (editie 2)

19-04-2022

De arbeidsmarkt van zorg en welzijn kampt al jarenlang met krapte en tekorten. Hoe ervaren werkgevers uit andere sectoren dit? Welke problemen ervaren zij in hun personeels- of arbeidsmarktbeleid en hoe gaan ze daarmee om? Wat kan onze sector van hen leren? De artikelreeks 'Toekomst in beeld' gaat in op al deze vragen en heeft als doel werkgevers in zorg en welzijn te informeren en inspireren bij het ontwikkelen van hun arbeidsmarktbeleid. Vandaag is het 2e artikel verschenen; een interview met directeur Steven Verkuil van Inversable. 

Visual_Toekomst_in_Beeld

Inversable
In een wereld waarin alles draait om beter, sneller en goedkoper ondernemen en innovatieve technologieën elkaar in raptempo opvolgen, helpt softwarebedrijf Inversable in Deventer deze toegankelijk te maken voor bedrijven die hun processen en samenwerkingen willen innoveren. Inversable zet onder meer schaalbare big data en blockchainoplossingen voor het bedrijfsleven en de overheid in de markt en bestaat inmiddels ruim vijf jaar. Volgens Verkuil zijn zorgorganisaties als logge olietankers die nauwelijks wendbaar zijn. Zijn tip: “Stuur je innovaties aan vanuit speedbootjes.” Lees hier het interview met Steven Verkuil van Inversable 

Tot aan de zomer zullen wij nog vier artikelen online publiceren. Bent u benieuwd naar de planning, neem dan alvast een kijkje op  wgvzorgenwelzijn.nl/toekomstinbeeld. Op 29 maart ’22 is het eerste artikel (Schunk Xycarb Technology) verschenen. Na de zomer bundelen we alle artikelen in een publicatie.

NB: Wij brengen de artikelreeks Toekomst in Beeld uit in samenwerking met werkgeversorganisatie Transvorm.