Campagne IK ZORG., Leer- & Ontwikkelhuis en Regio Deals in nieuwe editie BestuurdersMagazine

25-09-2018

De derde editie van het BestuurdersMagazine in 2018 is gepubliceerd. Het magazine, een uitgave van WGV Zorg en Welzijn, is gericht op bestuurders, managers en beleidsmakers van zorg- en welzijnsinstellingen, overheid en onderwijs in Overijssel en Noord- en Oost-Gelderland. Met deze publicatie blijft u op de hoogte van de regionale ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector op bestuurlijk niveau.In de coverstory vertellen wethouders Ilse Saris (Winterswijk) en Mathijs ten Broeke (Zutphen) over de vergrijzing als grootste uitdaging in hun werk voor de komende jaren. “Om mensen aan te trekken, is een gemeente nodig die aantrekkelijk is om in te wonen. Dat betekent investeren in onder meer bereikbaarheid en cultuur,” vertelt Saris.

“Echt hartstikke mooi en belangrijk werk hoor, maar niets voor mij.” Dat vooroordeel wegnemen en de veelzijdigheid van de sector laten zien, is het doel van de campagne ‘IK ZORG.’. Managing director Jeroen van den Brink en strategy director Tom Peeters, vanuit reclamebureau Publicis betrokken bij het ontwikkelen van IK ZORG., geven – in het artikel ‘Buiten de sector’  een kijkje achter de campagneschermen.

Met de introductie van het Leer- & Ontwikkelhuis biedt WGV Zorg en Welzijn een innovatief leerprogramma dat aansluit bij de snel veranderende samenleving. Verder leest u meer over de Regio Deals, stelt Heidi de Bruijn zich voor als nieuw bestuurslid van de werkgeversvereniging en is er aandacht voor SectorplanPlus en RAAT. In de vaste rubrieken ‘Nieuws van de vereniging’ en ‘Op de hoogte’ wordt u bijgepraat over recente ontwikkelingen op bestuurs- en beleidsgebied.

Klik hier om het septembernummer te lezen.

Abonnees ontvangen het BestuurdersMagazine direct in hun mailbox. Wilt u voortaan ook elke editie gratis ontvangen? Meld u dan aan via deze link.