'Experiment Grens': meld uw organisatie aan

22-03-2018

Op 1 maart is “Experiment Grens” gestart. Geïnteresseerde werknemers uit het Duitse grensgebied krijgen de mogelijkheid om een dag mee te lopen in een Nederlandse onderneming en vice versa. Zo kunnen werknemers laagdrempelig testen of werken over de grens een optie zou kunnen zijn.

Het experiment is de praktische voortzetting van het Pact 'Arbeidsmarkt over de grens!', dat door de EUREGIO werd geïnitieerd en waaraan WGV Zorg en Welzijn zich verbonden heeft.

Experiment Grens wil bijdragen aan het wegnemen van de “grenzen in de hoofden”, die misschien nog aanwezig zijn bij werkgevers en werknemers. Tevens krijgen bedrijven zo de mogelijkheid zich over de grens heen te profileren.

Hoe werkt Experiment Grens?
De EUREGIO organiseert het Experiment Grens en daarmee het contact tussen werkgevers en werknemers voor deze dag. Stuur een korte tekst en een link naar uw website, indien u uw bedrijf wilt aanmelden voor het experiment. De tekst en de link worden op de Facebook-pagina Experiment Grens gedeeld, zodat uw bedrijf wordt voorgesteld. Geïnteresseerde werknemers kunnen zich dan via Facebook of per e-mail voor een “snuffeldag” melden. De EUREGIO brengt werkgever en werknemer vervolgens met elkaar in contact.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Stéphanie Woldringh, projectleider bij de EUREGIO, telefonisch via 053-4605154 of per e-mail.