Expositie bij WGV Zorg en Welzijn door De Seizoenen en Cura Twente

16-10-2018

Op dinsdag 16 oktober is bij WGV Zorg en Welzijn een expositie geopend met kunstwerken van cliënten van De Seizoenen en van Cura Twente. Verschillende kunstenaars exposeren schilderijen, beelden en handwerk van verschillende materialen. Bij de opening waren de kunstenaars zelf aanwezig en hebben hun werken getoond. Ook de kunstenaars van de vorige expositie van Top Art, Estinea hebben de nieuwe kunstwerken bewonderd.

WGV Zorg en Welzijn heeft de traditie om het kantoor aan te kleden met kunst gemaakt door cliënten van lidinstellingen. Na werk van De Twentse Zorgcentra, Dimence, Oldenkotte, InteraktContour, Elver, Zozijn, Aveleijn en Estinea, is het nu de beurt aan De Seizoenen en Cura Twente. De kunstwerken blijven een jaar tentoongesteld.

De Seizoenen
DeSeizoenen bestaat uit woon- en werkgemeenschappen voor mensen met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap en/of gedragsproblematiek. Hier vindt u meer informatie over De Seizoenen.

Cura Twente
Cura Twente biedt alle vormen van begeleiding en heeft een kleinschalige dagbesteding in Enschede voor (jong) volwassen mensen met een (verstandelijke) beperking. Hier vindt u meer informatie over Cura Twente.