Expositie bij WGV Zorg en Welzijn door Top Art van Estinea

17-10-2017

Op dinsdag 17 oktober is bij WGV Zorg en Welzijn een expositie geopend met kunstwerken van cliënten van Top Art van Estinea. Verschillende kunstenaars exposeren schilderijen, beelden van papier marché en handwerk van verschillende materialen. Bij de opening waren de kunstenaars zelf aanwezig en hebben met trots hun werken getoond. Ook de kunstenaars van de vorige expositie van Aveleijn hebben de nieuwe kunstwerken bewonderd.

WGV Zorg en Welzijn heeft de traditie om het kantoor aan te kleden met kunst gemaakt door cliënten van lidinstellingen. Na werk van De Twentse Zorgcentra, Dimence, Oldenkotte, InteraktContour, Elver, Zozijn en Aveleijn is het nu de beurt aan Estinea. De kunstwerken blijven een jaar tentoongesteld.
 
Top Art
Top Art is onderdeel van Estinea en bestaat uit de Top Art cadeauwinkel en de Top Art kunstuitleen. In de eigen winkels in Eibergen, Enschede en Winterswijk verkopen mensen met een beperking cadeaus en kunstwerken. Deze worden vaak gemaakt door mensen die ondersteuning krijgen van Estinea. Klik hier voor meer informatie over Top Art.