Gezond & Zeker komt naar jouw regio!

19-01-2023

Op dinsdag 16 mei vindt er een Gezond & Zeker Regiodag in de Schouwburg in Deventer plaats. Alle regionale ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals uit de regio zijn hiervoor uitgenodigd

Deze dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. Het programma van deze Regiodag is in nauwe samenwerking met een aantal regionale zorg- en welzijnsorganisaties tot stand gekomen. We danken Carint Reggeland, Zorggroep Sint Maarten en IJsselheem voor hun bijdrage!

Als bezoeker van de Gezond & Zeker Regiodag kun je een keuze maken uit verschillende workshops die in twee rondes tijdens het programma worden gegeven. Thema’s die aan bod komen in de workshops zijn o.a. positief motiveren, haptonomie en ondersteunende diensten. Op de speciaal ingerichte Hulpmiddelenmarkt presenteren bedrijven en organisaties de nieuwste innovaties en hulpmiddelen. Bezoekers kunnen demonstraties bijwonen, informatie inwinnen en producten uitproberen. We eindigen de dag met theater en muziek dankzij het Spiegeltheater. Ad-Just Bouwman zet inspirerende momenten uit het werk van zorgprofessionals om in spel en zang. 

Wil je weten wat je kunt verwachten op een Gezond & Zeker Regiodag? Kijk dan deze vlog van zorgprofessional Bram Kemper, hij bezocht in 2019 de Gezond & Zeker Regiodag in Leiden.

De inschrijving voor de Gezond & Zeker Regiodag in Deventer is geopend! Kijk op www.gezondenzekerregiodag.nl/deventer voor het volledige workshopprogramma, alle informatie en het inschrijfformulier. Leden van werkgeversvereniging WGV Zorg en Welzijn krijgen korting op de toegang. Wil je in jouw organisatie aandacht besteden aan deze Regiodag? Kijk dan hier voor de Toolkit.

Logo_Regiodag