Informatiebijeenkomst: Vlogtraining 'Van interne trots naar extern werven'

02-10-2018

Dit najaar start WGV Zorg en Welzijn in samenwerking met Walt Wonder Schmidt het vlogtraject ‘Van interne trots naar extern werven'. Medewerkers uit zorg en welzijn krijgen in vijf trainingen een opleiding tot volwaardig vlogger én drie afgemonteerde vlogs mee. Maandagmiddag 8 oktober is er een informatiebijeenkomst voor communicatie- en HR professionals.

De vlogtraining 'Van interne trots naar extern werven' past binnen RAAT (Regionaal Actieplan Aanpak Tekorten), actielijn 2: Positief beïnvloeden studie- en beroepskeuze van jongeren en werkzoekenden. Tijdens het traject leren deelnemers hoe zij de trots voor hun vak kunnen uitdragen in een professionele vlog. Daarbij wordt de kracht van het persoonlijke ingezet. Door het uitdragen van de interne trots leveren de vlogs een bijdrage aan een positief imago voor de sector én het vergroten van de instroom van nieuwe collega's. Bovendien vormen de vlogs een mooie aanvulling op de persoonlijke verhalen van zorg- en welzijnsprofessionals in de publiekscampagne 'IK ZORG.' die dit najaar van start zal gaan.

Benieuwd naar het vlogtraject dat WGV Zorg en Welzijn aanbiedt in samenwerking met Walt Wonder Schmidt? Meld u dan hier aan voor de informatiebijeenkomst op maandagmiddag 8 oktober.
 
Kunt u op 8 oktober niet aanwezig zijn, of wilt u al medewerkers inschrijven voor de training, weten wat de kosten zijn en wanneer de trainingen plaatsvinden? Hier vindt u alle praktische informatie over de vlogtraining en de link om medewerkers aan te melden.