Leer- & Ontwikkelhuis van start met 2 leergangen

24-09-2018

De sector zorg en welzijn staat aan de vooravond van de vierde industriële revolutie: de digitalisering van de samenleving. Werk wordt anders verdeeld en georganiseerd. Slimmer werken, flexibel organiseren, maar ook anders leren. Hoe pak je dat als werkgever aan? Met de introductie van het Leer- & Ontwikkelhuis wil WGV Zorg en Welzijn een leerprogramma bieden dat innovatief is en aansluit bij de snel veranderende samenleving en de vraag van leden.

Binnen het Leer- & Ontwikkelhuis wordt kennis online, blended en interactief overgedragen. Hiermee willen we optimaal inspelen op de diverse vragen die er binnen de zorg- en welzijnsinstellingen leven.

De afgelopen maanden hebben we samen met HR2025 hard gewerkt aan deze nieuwe manier van aanbieden en aan de eerste twee leergangen: Dynamische personeelsplanning en Strategisch leren. Vanaf 1 oktober 2018 kunt u starten met deze 2 overwegend digitale expedities. Op den duur zullen andere modules, bijvoorbeeld vanuit Duurzame Inzetbaarheid, worden toegevoegd.

Op onze websitepagina over het Leer- & Ontwikkelhuis vindt u meer informatie en kunt u zich meteen aanmelden. Hier vindt u bijvoorbeeld een introductievideo en een flyer met meer informatie over beide leergangen. Leert en ontwikkelt u met ons mee?
 
Meer weten?
Wilt u meer informatie over het Leer- & Ontwikkelhuis of over de leergangen? Neem gerust contact met Jan Wiggers: 088 255 6650 | j.wiggers@wgvzorgenwelzijn.nl.