Nieuwe editie BestuurdersMagazine verschenen

23-03-2017

De maart-editie van het BestuurdersMagazine is gepubliceerd. Het magazine is een uitgave van WGV Zorg en Welzijn, gericht op bestuurders, managers en beleidsmakers van zorg- en welzijnsinstellingen, overheid en onderwijs in Overijssel en Noord- en Oost-Gelderland. Met dit magazine blijft u op de hoogte van de regionale ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector op bestuurlijk niveau.

In de coverstory van dit nummer blikken Petra van Golen van het ministerie van SZW, Hans Jansen van het Agentschap SZW en Martine Duenk van WGV Zorg en Welzijn samen terug op de bereikte resultaten van de sectorplannen zorg. Het artikel “Waardensturing is vooral hard werken” gaat over de uitdaging om waardengestuurd werken te verankeren in de organisatie. Hoe krijg je meer inzicht in de vraag naar en het aanbod van zorgstages? Annette Mulder van Saxion en Ria Hoving van ZorgAccent vertellen over een nieuw digitaal systeem dat in samenwerking met de werkgeversvereniging is ontwikkeld. Ook vindt u in dit nummer de vertrouwde rubrieken ‘Buiten de sector’, Nieuws van de vereniging’ en ‘Op de hoogte’.

Lees hier het maartnummer

Abonnees ontvangen het magazine deze week in hun mailbox. Wilt u ook voortaan elke editie van het magazine gratis ontvangen? Meld u dan hier aan