Nieuwe editie BestuurdersMagazine verschenen

20-06-2017

De juni-editie van het BestuurdersMagazine is gepubliceerd. Het magazine is een uitgave van WGV Zorg en Welzijn, gericht op bestuurders, managers en beleidsmakers van zorg- en welzijnsinstellingen, overheid en onderwijs in Overijssel en Noord- en Oost-Gelderland. Met dit magazine blijft u op de hoogte van de regionale ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector op bestuurlijk niveau.

 
In de coverstory van dit nummer vertellen twee oud HR-managers uit de zorg over de verschillen en overeenkomsten tussen de zorg en het bedrijfsleven. Daarbij hekelen zij de ‘hype’ van zelfsturende teams in de zorg. Het digitaal dashboard is een online platform dat inzicht moet gaan bieden in actuele, regionale arbeidsmarktcijfers en -trends van de sector zorg en welzijn. Hoe ver het staat met de ontwikkeling van dit dashboard, leest u in het artikel “Actuele info dankzij digitaal dashboard”.
 
Dreigen in uw organisatie innovatievragen ook te blijven liggen als het druk is? Het Universitair Innovatie Lab biedt uitkomst. Janet Huizer van Proscoop vertelt over de inzet van ‘UILtjes’ binnen haar organisatie. Verder is er aandacht voor het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn, het imago van de sector en de conferentie ‘De medewerker van de toekomst’ op 7 november van dit jaar.
 

Abonnees ontvangen het magazine deze week in hun mailbox. Wilt u ook voortaan elke editie van het magazine gratis ontvangen? Meld u dan hier aan