Nieuwe editie BestuurdersMagazine verschenen

26-09-2017

De september-editie van het BestuurdersMagazine is gepubliceerd. Het magazine is een uitgave van WGV Zorg en Welzijn, gericht op bestuurders, managers en beleidsmakers van zorg- en welzijnsinstellingen, overheid en onderwijs in Overijssel en Noord- en Oost-Gelderland. Met dit magazine blijft u op de hoogte van de regionale ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector op bestuurlijk niveau.

In de coverstory van dit nummer vertellen directeur Samantha Dinsbach en P&O-adviseur Kathelijne ’t Hoen van GGD Twente over hun inspanningen om het onderwerp mantelzorg intern bespreekbaar te maken. De aanzwellende vraag naar personeel in de sector zorg en welzijn vraagt om gecoördineerde actie. In het artikel “Actieplannen tekorten” leest u meer over de regionale actieplannen die het bestuur van WGV Zorg en Welzijn samen met haar leden en regionale partners tot stand wil brengen.

Bent u tevreden over het ziekteverzuimpercentage binnen uw organisatie? Hans Poortier en Patrick Stroeve van De Lichtenvoorde vertellen over hun succesvolle verzuimbeleid, waarin ze worden ondersteund door Vitaal Verder. Verder stellen Guido van de Logt en Ton Ruikes zich voor als nieuwe bestuursleden van de vereniging en is er aandacht voor het Sectorplan Plus. Ook vindt u in dit nummer de vertrouwde rubrieken ‘Buiten de sector’, ‘Nieuws van de vereniging’ en ‘Op de hoogte’.

Lees hier het septembernummer

Abonnees ontvangen het magazine deze week in hun mailbox. Wilt u ook voortaan elke editie van het magazine gratis ontvangen? Meld u dan hier aan