Nieuwe webinars rondom het thema digitale vaardigheden in de zorg

06-10-2020

Er wordt een steeds groter beroep gedaan op de digitale vaardigheden van alle medewerkers in de zorg. In samenwerking met het platform Digivaardig in de zorg biedt WGV Zorg en Welzijn de komende maanden wederom een aantal gratis webinars aan. Op deze manier kunnen zorgprofessionals én organisaties snel en makkelijk aan de slag met dit belangrijke thema.

Webinars mei - juni 2021

 • 31 mei 15.00 – 16.00 uur: Webinar 'Hoe help je cliënten en patiënten die minder digivaardig zijn?'
  Het afgelopen jaar zijn veel contacten en consulten via beeldbellen of thuismetingen gedaan. Niet alle cliënten en patiënten zijn even handig met deze nieuwe werkwijze. In dit webinar krijg je praktische tips hoe je hen helpt bij deze nieuwe werkwijze.
  Dit webinar wordt gegeven door Suzanne Verheijden, programmamanager Digitale Vaardigheden en Chandra Verstappen, senior adviseur/projectleider bij Pharos.  
 • 10 juni 10.00 - 11.00 uur: Online workshop leermiddelen digitale vaardigheden en zorgtechnologie  
  Er zijn verschillende manieren om te leren. Welk lesmateriaal is beschikbaar en geschikt? Daar staan we bij stil in deze workshop (o.a. digivit, nieuwe leermiddelen digivaardigindezorg.nl, FactZ).
  Deze online workshop wordt gegeven door Suzanne Verheijden, programmamanager Digitale Vaardigheden
 • 22 juni 10.00 – 11.00 uur: Webinar 'Leerlijnen en competenties' met FWG voor HRM-professionals
  Digitale vaardigheden horen bij het werken in de zorg. Wat is er nodig om dit ook onderdeel te laten zijn van functiebeschrijvingen en ontwikkeltrajecten?
  Dit webinar wordt gegeven door Marijke Bult, adviseur/projectmanager bij Verbeterimpuls in samenwerking met FWG Progressional People.

Klik hier om je aan te melden voor 1 of meerdere van de bovengenoemde webinars

NB: Bovenstaande webinars waren aanvankelijk gepland voor de maand februari '21. Door de aanhoudende drukte rondom corona is er op dit moment weinig animo voor deze workshops en is besloten deze serie te verplaatsen naar mei/juni. 

Wilt u als organisatie aan de slag met het thema digitale vaardigheden? Klik dan hier voor meer informatie.