Prijswinnaar Sterk in je werk

14-07-2017

Zorgprofessional Ellen van Dijk heeft een heerlijk Rituals pakket gewonnen met de Sterk in je Werk prijsvraag op Facebook. ZorgSelect adviseur Ans Huisman heeft haar op 12 juli de prijs overhandigd.Ellen heeft meegedaan aan de prijsvraag omdat ze het belangrijk vindt dat je sterk in je werk blijft. Ze heeft dit voor zichzelf altijd toegepast. Sinds 1998 werkt ze bij Carintreggeland in Hengelo. Ellen: "Ik werk in het leukste thuiszorgteam van Carint, namelijk Ootmarsum op de boer!" In 2009 heeft ze haar EVV-diploma behaald om daarna in 2010 aan de mbo-studie Verpleegkunde te beginnen. Ellen: "Tussendoor heb ik allerlei cursussen gedaan, o.a. geriatrisch verpleegkundige opleiding aan Saxion."

In 2015 heeft Carint haar de mogelijkheid geboden om de hbo-opleiding Verpleegkunde aan Saxion te volgen. "Vorige week heb ik mijn derde jaar afgesloten. Ik ben super trots op mezelf dat ik nu in het vierde jaar zit." Ellen onderschrijft het feit dat medewerkers zelf hun ontwikkelingen bij moeten houden, oftewel: een leven lang (moeten) leren. Ellen: "Maak gebruik van het project Sterk in je werk, zorg voor jezelf!"
 
Sterk in je werk, zorg voor jezelf
Met het landelijke project 'Sterk in je werk, zorg voor jezelf' krijgen vijfduizend zorgmedewerkers tot 1 januari 2018 gratis de kans hun loopbaan een positieve wending te geven. De inzet is om ze door loopbaanoriëntatie weerbaarder en wendbaarder op de arbeidsmarkt te laten worden, waardoor de kans op werkbehoud of nieuw werk wordt vergroot. Meer informatie + aanmeldformulier vind je op de website www.sterkinjewerk.nl.