Save the date: Leergang HR=Menskracht (kick-off) 24/09/21

07-07-2021

Nooit eerder werd zoveel geëist van het aanpassings- en verandervermogen van zorg- en welzijnsorganisaties. Lijnmanager, HR-professional en bestuurder moeten steeds meer omgevingsbewust zijn, zicht hebben op ontwikkelingen in zorgvraag en zorgaanbod. De relatie hiertussen kunnen leggen en tegelijkertijd aandacht voor het ‘anders organiseren’, vormen het fundament van de strategische HR-agenda. Maar hoe gaan we dat organiseren? Leergang HR=Menskracht geeft je dé handvatten om hier invulling aan te geven.  

Leergang HR=Menskracht 
Organisaties die anders kijken, denken en doen zijn beter in staat om tijdig met toekomstige ontwikkelingen mee te bewegen. WGV Zorg en Welzijn wil deze ontwikkeling graag ondersteunen en introduceert daartoe de leergang ‘HR = Menskracht’. Doel is om een regionale beweging op gang te brengen waarin flexibel en wendbaar strategisch beleid ontwikkeld wordt, en waarbij organisatie- en medewerkersbelang hand-in-hand gaan. Het HR = Menskracht programma bestaat uit inspiratiesessies, verdiepingsmodules en ondersteuning bij implementatie. Deze onderdelen zijn modulair af te nemen. De aftrap vindt plaats op vrijdag 24 september en bevat o.a. een proeverij vol inspiratie rondom data-gedreven HR. Dit belangrijke thema zal in samenwerking met PFZW aangeboden worden.  

Medio augustus volgt er meer informatie over de eerste bijeenkomst op vrijdagmiddag 24 september, maar noteer de datum alvast in de agenda!