Save the date: Toolbox Onboarding (online kick-off) 14/10/21

08-07-2021

Voldoende, goed opgeleide collega’s werven én behouden voor de zorg. Zorgen voor een goede ‘landing’ van nieuwe collega's binnen jouw organisatie. Een uitdaging op zich! Herkenbaar? De toolbox Onboarding biedt uitkomst! We inspireren je graag op 14 oktober tijdens de online kick-off bijeenkomst!

Een toolbox Onboarding omdat…..je maar één kans hebt voor het maken van een goede eerste indruk! Het inrichten van een onboardingsproces is voor zorgorganisaties vaak nieuw terrein. En hoe klein of groot je het ook neerzet, het vraagt een investering in tijd, kennis, kunde en geld. Maar ook zeker in commitment binnen jouw organisatie. We helpen je graag op weg met de toolbox Onboarding.  

Save the date! 
Op 14 oktober organiseert WGV Zorg en Welzijn een online kick-off bijeenkomst om deze toolbox op een leuke en feestelijke manier te lanceren. Met interessante sprekers en best practices die jou helpen en inspireren om urgentie te creëren. En natuurlijk verdiepen we op de toolbox met boordevol praktische instrumenten die je op maat kunt maken en vrijwel direct kunt gebruiken. Ben je erbij?

Noteer alvast 14 oktober (middagprogramma) in jouw agenda! Binnenkort volgt meer informatie en natuurlijk de uitnodiging.