Terugblik bijeenkomst 'Samen Buiten de Oevers' 27/9/18

02-11-2018

Een gezonde, vitale en rijke regio Zwolle, dat is waar we met z’n allen voor willen staan. Op 27 september hebben we dat tijdens de bijeenkomst ‘Buiten de oevers’ laten zien. “Nu gewoon doen” was een veelgehoorde kreet die dag.

 
De bijeenkomst vond plaats in de business lounge van PEC Zwolle. Centraal stond de opgave van 'Samen Buiten de Oevers'; er komt meer werk voor (veel) minder mensen. Een complex vraagstuk waarbij het van groot belang is om instelling-overstijgend en meer regionaal te werken met de drie O’s. Om deze samenwerking te stimuleren is er een digitale community opgezet: Regio Zwolle Connect. Dit is een krachtig platform waar ondernemers kennis en informatie kunnen uitwisselen of interessante zaken kunnen delen zodat ze elkaar kunnen versterken.

Initiatieven
Meerdere organisaties hebben een initiatief aangedragen en hebben deze op de bijeenkomst gepresenteerd. Deze en andere initiatieven zijn verzameld en worden gepresenteerd op de RAAT-website onder het kopje 'Succesverhalen'. Wilt u ook uw initiatief delen, zoekt u anderen om een initiatief tot een succes te maken of heeft u andere ideeën over ‘Samen Buiten de Oevers’, neem dan contact op met Anne ten Vergert, projectleider RAAT Zwolle: 088 255 66 50 of stuur een e-mail.

Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u in het verslag 'Terugblik bijeenkomst Samen Buiten de Oevers 27/9/18'