Week van de loopbaan 2018

20-07-2018

Van 17 tot en met 22 september vindt de Week van de loopbaan weer plaats. ZorgSelect/WGV Zorg en Welzijn biedt hiervoor in het kader van 'Sterk in je werk' gratis loopbaangesprekken en workshops aan. Wilt u uw medewerkers hierop wijzen?

Medewerkers in zorg en welzijn wendbaarder en weerbaarder op de arbeidsmarkt maken én geïnteresseerden om te werken in de sector hierbij helpen. Dat is het doel van het landelijke project 'Sterk in je werk'. De Week van de loopbaan is voor ZorgSelect/WGV Zorg en Welzijn een mooi moment om dit succesvolle project, net als vorig jaar, extra aandacht te geven. Daarom kunnen deelnemers niet alleen een gesprek in het kader van Sterk in je werk voeren, maar krijgen ze ook een workshop aangeboden.

Programma
Tijdens de loopbaanochtend of -middag heeft de deelnemer een individueel gesprek met een loopbaancoach, volgt hij/zij een workshop (Loopbaan APK óf Netwerken, solliciteren en presenteren) en wordt de eigen gemaakte Talentenscan besproken. In 3 uur tijd is uw medewerker weer helemaal up-to-date in zijn/haar eigen loopbaan!

Voor & door wie
De extra activiteiten van Sterk in je werk die tijdens de Week van de loopbaan worden aangeboden, zijn bedoeld voor werkenden in zorg en welzijn en voor mensen die serieus geïnteresseerd zijn om te gaan werken in deze sector. Het programma wordt verzorgd door de ervaren adviseurs van ZorgSelect.
Let op: medewerkers moeten zichzelf aanmelden voor het programma.

Klik hier voor meer informatie over het programma en de aanmeldmogelijkheid.