Workshop 'Bevlogen aan het werk: hoe dan?'

12-09-2019 t/m 12-09-2019
Tijd: 13.00 - 16.30 uur

Het is bekend dat het belangrijk is om vitaal, flexibel en bevlogen te werken, daarom is de vraag die nu heerst: "hoe kunnen we vitaal, flexibel en bevlogen aan het werk?". Met de nieuwste (wetenschappelijke) inzichten ga je tijdens deze workshop hier zelf mee aan de slag. We werken toe naar het vergroten van jouw eigen bevlogenheid door je eerst bewust te laten worden van je eigen well-being. Door dat te ervaren, kun je deze kennis en ervaring ook meenemen naar jouw eigen (werk)omgeving.

Inhoud
Deze workshop geeft wetenschappelijke inzichten, maar ook praktische handvatten en bewustwording hoe de bevlogenheid kan worden vergroot. Tijdens de workshop komen de volgende thema’s aan de orde:

  • Mindset rondom werk
  • Stress: disstress en eustress
  • Work engagement/bevlogenheid
  • Rol van zelfleiderschap/eigen regie
  • Positief leiderschap scholarship (POS)
  • Schaduwkanten - Veerkracht

Resultaat
Aan het eind van de workshop ben je op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van bevlogenheid en duurzame inzetbaarheid. Na deze workshop ben je bewuster van jouw eigen bevlogenheid en heb je tools in handen hoe je zelf, en daarmee ook andere medewerkers in je eigen organisatie, kunt ondersteunen naar meer bevlogenheid.

Voor wie
De workshop is bedoeld voor HR-, arbo-, verzuim- en opleidingsfunctionarissen, leidinggevenden en directeuren die betrokken zijn bij het uitvoeren van het thema duurzame inzetbaarheid.

Tijd en locatie
De workshop wordt gehouden op donderdag 12 september van 13.00 tot 16.30 uur. Het ontvangst is vanaf 12.30 uur. De locatie van de workshop is bij WGV Zorg en Welzijn in Deventer (Zutphenseweg 51, 7418 AH).

Door wie
De workshop wordt gegeven door dr. Klaske Veth. Klaske is lector Duurzaam HRM aan de Hanzehogeschool Groningen. Zij heeft in diverse (leidinggevende) HR-functies binnen de dienstverlening, industrie en zorgsector gewerkt. Ze is gepromoveerd op het thema Healthy Ageing @ Work. Als lector verricht zij wetenschappelijk onderzoek naar het vergroten van well-being @ Work ([email protected]) en hoe dat praktisch kan worden toegepast. Ook is Klaske leading lector van de Master Leiderschap en draagt ze bij aan andere bachelor en masteropleidingen.

Kosten
Deelname aan de masterclasses is kosteloos voor leden van WGV Zorg en Welzijn. Bij afmelding binnen 5 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst wordt een bedrag van € 50,- annuleringskosten in rekening gebracht.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact op met Marloes Damhuis, beleidsmedewerker van WGV Zorg en Welzijn, via 088 255 6650 of stuur een e-mail.

Aanmelden workshop 'Bevlogen aan het werk: hoe dan?

Meld u hier aan voor de workshop.

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?