Hackathon Huis van Zorg en Welzijn Twente

02-06-2022

“We hebben een baan voor je, we weten alleen nog niet welke” Dat is het motto van het Huis van Zorg en Welzijn Twente. Een supermooi vertrekpunt waar iedereen zich wel in kan vinden, maar.... hoe gaan we deze skills gerichte aanpak nu echt waarmaken? Is de begeleiding te organiseren? Welke manier van werving en selectie pak je hierin op? Gaan we een talentenpool opstarten? Hoe kunnen we instromers sneller en beter aan ons binden?  Wat kunnen we nog meer doen om Zorg en Welzijn tot een logische en aantrekkelijke keuze te maken voor verschillende doelgroepen? Allemaal vragen die beantwoord moeten en kunnen worden tijden de hackathon waarin jij onmisbaar bent.

header-mailing-2

Op 2 juni 2022 vindt deze hackathon voor het Huis van Zorg en Welzijn Twente plaats. Het doel van deze hackathon is om samen met alle stakeholders in kaart te brengen hoe we samen aan de slag kunnen met bovenstaande vragen. Hoe is het nu, waar willen we naar toe en hoe gaan we dat nu echt realiseren met elkaar?

Locatie
Ondernemerslab, de Gieterij (ROC van Twente)
Gieterij 200, 7553 VZ, Hengelo.

Aanmelden
Meld je aan voor deze hackaton door onderstaand formulier in te vullen. Kruis twee momenten aan die jou het beste passen. Op basis van de aanmeldingen maken we een planning en in een bevestiging krijg te weten in welke sessie je bent ingedeeld.

Stuur deze uitnodiging ook naar jouw collega’s! Denk bijvoorbeeld aan afdelings- of locatiemanagers, teamleiders en natuurlijk ook de zorg- en welzijnsprofessionals zelf.

De sessies

 • De ontbijt sessie:
  9:00  uur - Heerlijk ontbijt & onboarding
  10.00 uur tot 12:00 uur - Hackathon

 • De lunch sessie:
  13:00 uur - Heerlijke lunch & onboarding
  14.00 uur tot 16:00 uur - Hackathon

 • De pizza sessie:
  17.00 uur - Heerlijke pizza & onboarding
  18.00 uur tot 20:00 uur - Hackathon

Meer informatie en vragen
Voor informatie, vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Rene Stam of Eric Wolkotte

 

Aanmelden Hackathon Huis van Zorg en Welzijn Twente 02/06/22

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?