HR-Netwerk Achterhoek (op locatie)

26-04-2022
Tijd: 15.00 - 17.00 uur

“Een van de elementen van modern werkgeverschap betreft het verzekeren dat zorgprofessionals de gelegenheid krijgen zich blijvend te ontwikkelen, zodat zij zich competent voelen in het geen van hen gevraagd wordt en zij een interessant loopbaanperspectief hebben” (Advies Commissie WiZ).

Een fysieke bijeenkomst met 2 thema’s: Arbeidsmarktduiding in de Achterhoek en focusgroep Anders Organiseren Werkbegeleiding. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 april 2022 van 15.00 tot 17.00 uur op locatie: Estinea, Herenstraat 21 in Aalten.   

1.
Hoe ziet de arbeidsmarkt van zorg en welzijn eruit in de Achterhoek? En hoe kan die eruitzien over 2 jaar, over 5 jaar en over 10 jaar? En kunnen we wel zover vooruitkijken? 

Arbeidsmarktduiding van data toegespitst op de Achterhoek door Johan Stubbe, beleidsmedewerker WGV Zorg en Welzijn, op basis van: Arbeidsmarkt in Beeld, Uitstroomrapport, ABF en CBS en PFZW  (en hopelijk ook op functieniveau). Een korte presentatie over de cijfers en wat dit betekent voor de Achterhoek. Door middel van een aantal stellingen gaan we in gesprek met elkaar.

2. Wat gebeurt er al? Focusgroep 'Anders Organiseren Werkbegeleiding', vanuit de werkagenda Onderwijs-Werkveld 2021- 2025. Bekijk hier de Routekaart Werkagenda. Natasja Blokhorst, medewerker Onderwijs WGV Zorg en Welzijn, neemt je mee in de ontwikkelingen.

WGV Zorg en Welzijn wil vanuit haar rol als netwerkorganisatie en kenniscentrum de mogelijkheid bieden om hieraan regionaal vorm en inhoud te geven. Daarom organiseren we vier keer per jaar een netwerkbijeenkomst van en voor HR-professionals in de regio Achterhoek. Daarnaast worden er kennissessies georganiseerd voor het hele werkgebied van WGV Zorg en Welzijn, houd de agenda in de gaten.

Wil je jouw organisatie beschikbaar stellen voor een fysieke bijeenkomst (afhankelijk wat mogelijk en/of gewenst is, fysiek of online), neem dan contact op met Ina Bats, adviseur Vitaliteit en Preventie. Ook voor een thema/ een spreker kun je met haar contact opnemen. Voorbeelden van thema’s: Het Potentieel Pakken, Persoonlijk leiderschap, Inclusiviteit, Onboarding, Herintreders/zij-instromers, Flexibele schil, PNIL, Week van Zorg en Welzijn.

Meld je snel aan, er is een beperkt aantal deelnemers mogelijk!

Aanmelden HR-Netwerken Achterhoek 26/04/22

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?