HR-Netwerk Achterhoek

15-11-2022
Tijd: 15.00 - 16.30 uur

“Een van de elementen van modern werkgeverschap betreft het verzekeren dat zorgprofessionals de gelegenheid krijgen zich blijvend te ontwikkelen, zodat zij zich competent voelen in het geen van hen gevraagd wordt en zij een interessant loopbaanperspectief hebben” (Advies Commissie WiZ)

WGV wil vanuit haar rol als netwerkorganisatie en kenniscentrum de mogelijkheid bieden om hieraan regionaal vorm en inhoud te geven. Daarom organiseren we vier keer per jaar een netwerkbijeenkomst van en voor HR-professionals in de regio Achterhoek. Daarnaast worden er kennissessies georganiseerd voor het hele werkgebied van WGV Zorg en Welzijn, houd de agenda in de gaten.

Wil je jouw organisatie beschikbaar stellen voor een fysieke bijeenkomst (afhankelijk wat mogelijk en/of gewenst is, fysiek of online), neem dan contact op met Ina Bats Adviseur Preventie en Vitaliteit. Ook voor een thema, een spreker kun je met haar contact opnemen. Voorbeelden van thema’s: Het Potentieel Pakken, Persoonlijk leiderschap, Inclusiviteit, Onboarding, Herintreders/zij-instromers, Flexibele schil, PNIL, Week van Zorg en Welzijn.

Nadere informatie volgt.

Aanmelden HR-Netwerken Achterhoek 15/11/22

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?