HR-Netwerk Achterhoek (online)

01-02-2022 t/m 01-02-2022
Tijd: 15.00 - 16.30 uur

“Een van de elementen van modern werkgeverschap betreft het verzekeren dat zorgprofessionals de gelegenheid krijgen zich blijvend te ontwikkelen, zodat zij zich competent voelen in het geen van hen gevraagd wordt en zij een interessant loopbaanperspectief hebben” (Advies Commissie WiZ)

WGV wil vanuit haar rol als netwerkorganisatie en kenniscentrum de mogelijkheid bieden om hieraan regionaal vorm en inhoud te geven. Daarom organiseren we vier keer per jaar een netwerkbijeenkomst van en voor HR-professionals in de regio Achterhoek. Daarnaast worden er kennissessies georganiseerd voor het hele werkgebied van WGV Zorg en Welzijn, houd de agenda in de gaten.

Uitbreiding deeltijdcontracten draagt bij aan oplossen tekorten
Als iets duidelijk is geworden tijdens deze periode van schaarste op de arbeidsmarkt, is dat instellingen het zich niet kunnen permitteren af te wachten tot vacatures zichzelf vervullen. Alle kansen moeten worden aangegrepen om de kwaliteit van de zorg te bewaren. Een van die mogelijkheden om het potentieel binnen de huidige arbeidsmarkt beter te benutten, komt van Het Potentieel Pakken (HPP), een stichting die in het voorjaar van 2019 is opgericht door Wieteke Graven. Lees het interview met Wieteke Graven in ons bestuurdersmagazine. 

Tijdens deze bijeenkomst (1 februari) wordt er een presentatie gegeven door Michelle ten Bruggencate en Angelique Vogelaar van het HPP waarin uitleg wordt gegeven over HPP. 

Voor een thema/ een spreker kun je contact opnemen met Ina Bats, Adviseur Preventie en Vitaliteit. Voorbeelden van thema’s: Het Potentieel Pakken, Persoonlijk leiderschap, Inclusiviteit, Onboarding, Herintreders/zij-instromers, Flexibele schil, PNIL, Week van Zorg en Welzijn

Aanmelden HR-Netwerken Achterhoek 01/02/22

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?