[Geannuleerd] Inspiratiesessie: Toekomst van zorg vs digitaal leiderschap

06-10-2022
Tijd: 13.00-16.30 uur
Beschikbare plaatsen: 100

Hoe kan de leidinggevende de noodzakelijke lijm zijn tussen de verschillende aspecten en stakeholders op het gebied van zorgtechnologie en digitalisering? Suzanne Verheijden (Buro Strakz) publiceerde in juli 2022 een onderzoeksrapport naar dit thema in opdracht van VWS.

Het onderwerp is de toekomst van zorg versus digitaal leiderschap. Suzanne Verheijden verzorgt een inspiratiesessie over de trends op het gebied van digitalisering in de zorg en gaat na vragen en een pauze met werkvormen aan de slag om samen te verkennen wat dat vraagt aan digitaal leiderschap. Aan bod komen onderwerpen als het belang van een strategische visie en borging van digitalisering in het locatiejaarplan. We zoomen in op de competenties van de Digitale leider. Hoe houd je je eigen kennispeil op niveau? Hoe neem je medewerkers mee in digitalisering en vergroot je het adaptievermogen? 

Voor wie

Alle leidinggevenden in de zorg

Door wie
Suzanne Verheijden, Strategisch Innovatie-adviseur, eHealthexpert, spreker, trainer en auteur bij Buro StrakZ

Waar en wanneer
Deze inspiratiesessie vindt plaats op donderdag 6 oktober van 13:00 - 16:30 uur (incl. pauze). De locatie (omgeving Deventer) volgt z.s.m. 

Waarom je dit niet mag missen?
- Omdat de inzet van digitalisering en eHealth groeit en een steeds groter onderdeel wordt van je vak; 
- Niet al je medewerkers staan te springen om de ontwikkelingen en ze jou nodig hebben om de veranderingen vorm te geven;
- Omdat verandermanagement, lef, ondernemerschap en digitale vaardigheden volgens onderzoek (VWS 2022) belangrijke skills zijn voor leidinggevenden; 
- En het leuk is om met andere leidinggevenden hierover uit te wisselen!

Kosten
Voor leden van WGV Zorg en Welzijn is deelname aan deze bijeenkomst gratis. 

Ter inspiratie 

Meer informatie
Heb je vragen? Neem dan contact op met Jan Wiggers, beleidsmedewerker onderwijs, telefonisch via 088 255 66 50 of per mail.