Inspiratiesessie: Een andere kijk op personeelstekort in de zorg i.s.m. Lieke Lange

11-02-2022 t/m 11-02-2022
Tijd: 14:00 - 16:00 uur

Nooit eerder werd zoveel geëist van het aanpassings- en verandervermogen van zorg- en welzijnsorganisaties. Lijnmanager, HR-professional en bestuurder moeten steeds meer omgevingsbewust zijn, zicht hebben op ontwikkelingen in zorgvraag en zorgaanbod. De relatie hiertussen kunnen leggen en tegelijkertijd aandacht voor het ‘anders organiseren’, vormen het fundament van de strategische HR-agenda. Maar hoe gaan we dat organiseren? HR=Menskracht beweging geeft je dé handvatten om hier invulling aan te geven.

*Helaas zit deze inspiratiesessie vol. Aanmelden is niet meer mogelijk*

Deze sessie stond gepland voor 26 november, maar in verband met corona-maatregelen wordt de bijeenkomst doorgeschoven naar vrijdag 11 februari 2022. 

Programma
De bijeenkomst ‘Een andere kijk op personeelstekort in de zorg’ is de derde inspiratiesessie in het kader van ‘HR=Menskracht’

Hoe maak je de overstap naar en het werken in de zorg zo aantrekkelijk mogelijk voor geïnteresseerden van buiten de sector? Lieke Lange (HR-professional, auteur & adviseur Carrière Switch) deelt haar beste adviezen met ons, met veel voorbeelden uit de praktijk. 
Tijdens de sessie ontvang je ook haar boek ’Carrière Switch’ en met dit boek en de adviezen  kun je zelf aan de slag met het benaderen van potentiële werkzoekenden die de beweging naar de zorg willen maken.  
Het biedt je handvatten voor een andere aanpak van het personeelstekort in jouw organisatie.

Deze middag krijgt ook een vervolg, want begin 2022 organiseren wij een tweede bijeenkomst waarin we, onder begeleiding van Lieke, de ervaringen en successen met elkaar zullen delen. 

Voor wie
Deze inspiratiesessie is speciaal ontwikkeld voor HR-adviseurs en Recruiters. 

Wanneer
Vrijdag 11 februari van 14:00-16:00 uur

Waar
De Gasfabriek, Deventer

Kosten
Voor leden van WGV Zorg en Welzijn zijn er geen kosten verbonden aan deze exclusieve sessie. 

*Helaas zit deze inspiratiesessie vol. Aanmelden is niet meer mogelijk*