Inspiratiesessie Werkplekleren met Leertechnologie

12-03-2019
Tijd: 16.00 - 19.00 uur

Wil je nieuwe vormen van leren en ontwikkelen op de werkplek ontdekken en kennis en ervaringen uitwisselen met andere zorg- en onderwijsprofessionals? Kom dan naar de inspiratiesessie in Zwolle en laat je inspireren door Deltion, Landstede en CSS Breda!

Kennismaken met werkplekleren
Door de continue veranderende zorgsector worden er andere kennis en vaardigheden gevraagd van zorgprofessionals, vragen hierbij zijn:
- Hoe kunnen we initiële zorgopleidingen beter laten aansluiten op de dynamiek in de zorg?
- Hoe laten we medewerkers leren en ontwikkelen zodat zij duurzaam inzetbaar zijn en de organisatie een lerende organisatie wordt?

Een manier van leren die antwoord kan geven op deze vragen is Werkplekleren met Leertechnologie. Deltion College, Landstede en CSS Breda werken samen om ervaringsgericht onderwijs te kunnen bieden waarbij het leren gestuurd wordt vanuit de praktijk (werkplekleren).

We willen andere zorg- en onderwijsinstellingen graag inspireren en daarom organiseren we een inspiratiesessie waarin je op interactieve wijze kunt kennismaken met Werkplekleren met Leertechnologie. 

Tijd en locatie
Wil je nieuwe vormen van leren en ontwikkelen op de werkplek ontdekken en kennis en ervaringen uitwisselen met andere zorg- en onderwijsprofessionals? Kom dan naar de inspiratiesessie:

Dinsdag 12 maart 2019
16.00 - 19.00 uur
Deltion College, Mozartlaan 15, 8031 AA, Zwolle.

Aanmelden
Geïnteresseerd? Meld je hier aan voor 5 maart. 
Deelname is gratis en wij zorgen voor een hapje en een drankje.