Inspireren & Ontmoeten

13-03-2020
Tijd: 08.30 - 16.00 uur

WGV Zorg en Welzijn organiseert dit jaar voor het eerst Inspireren & Ontmoeten. Dit zijn bijeenkomsten waarbij o.a. workshops, werksessies en inspirerende lezingen over uiteenlopende thema's, gerelateerd aan de arbeidsmarkt zorg & welzijn, voorbij komen. Op vrijdag 13 maart vindt de eerste bijeenkomst plaats. Het hart van de bijeenkomst bestaat uit een masterclass over Professionele Identiteit van Manon Ruijters. U bepaalt zelf of u het hele programma meedoet, of een deel. In ieder geval is er tussen de programma-onderdelen door voldoende tijd voor ontmoeting.

De dagvoorzitter van Inspireren & Ontmoeten op 13 maart is Anouschka Laheij (1972). Anouschka is politicoloog en psycholoog en een gedreven en mensgerichte gespreksleider, facilitator, trainer en projectmanager. Zij leidt en begeleidt gesprekken, dialogen en debatten. Haar persoonlijke werkstijl is energiek en resultaatgericht, met altijd aandacht voor de mens en het proces.

Programma
Het programma ziet er als volgt uit.
08.30 uur Inloop met koffie & thee
09.10 uur Centrale opening doordagvoorzitter Anouschka Laheij
09.20 uur Welkomstwoord door Susanne Katus, directeur WGV Zorg en Welzijn
09.30 uur Masterclass Professionele Identiteit door Manon Ruijters
11.30 uur Lunch & netwerken
12.30 uur Workshopronde 1 > In gesprek met Manon Ruijters' of Ontregel de zorg of Digitaal vaardige medewerkers in de zorg
13.30 uur Koffie & thee
14.00 uur Workshopronde 2 > Digitaal vaardige medewerkers in de zorg of Werksessie zij-instromers
15.10 uur Talkshow - de praktijk aan set
Van inspiratie naar actie

Klik hier
voor meer informatie over de masterclass van Manon Ruijters en de verschillende workshops.


Manon Ruijters

Waar & wanneer
Inspireren & Ontmoeten vindt plaats op vrijdag 13 maart '20 van 8.30 tot 16.00 uur bij PUNT in het Havenkwartier van Deventer. De ontvangst, lunch, koffiepauze, afsluiting en borrel vinden plaats bij PUNT aan de Scheepvaartstraat 7. De masterclass van Manon Ruijters vindt plaats in het Theaterschip en de workshops vinden plaats in het Theaterlokaal en het Kunstenlab. Er is deze dag dus ook voldoende gelegenheid om een frisse neus te halen!

Kosten
Deelname aan Inspireren & Ontmoeten is kosteloos voor leden van WGV Zorg en Welzijn, maar aanmelden is niet vrijblijvend. Bij afmelding binnen 5 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst of bij niet komen opdagen wordt € 50,- in rekening gebracht.

Zorg- en welzijnsinstellingen die geen lid zijn en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Niet-leden betalen € 250,-  ex btw voor deelname aan het programma. Andere geïnteresseerden betalen € 795,- ex btw. Bij afmelding binnen 5 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst of niet komen opdagen wordt de gevraagde bijdrage in rekening gebracht. 
 
Meer informatie
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Jan Wiggers of Marieke Zwier van team Onderwijs via telefoonnummer 088 255 66 50 of stuur een e-mail.

Aanmelden Inspireren & Ontmoeten 13/03/20

Lid van WGV Zorg en Welzijn

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?