Masterclass Gezonde Werkvloer

13-10-2022
Tijd: 09.00-12.00 uur
Beschikbare plaatsen: 15

WGV Zorg en Welzijn organiseert, in samenwerking met Bewegen Werkt, de masterclass Gezonde Werkvloer. Deze masterclass, die vorig jaar voor het eerst werd verzorgd, werd met een 8,2 beoordeeld door de deelnemers.

Hoe mooi zou het zijn om een flinke gereedschapskist te hebben om gezondheid, welzijn en duurzame inzetbaarheid te bevorderen? Goed nieuws! Die gereedschapskist is er nu.
In de gereedschapskist zitten 7 vakken: voeding (1), beweging (2), roken en alcohol (3) ergonomie (4), mentale gezondheid en welzijn (5), herstel van werk (6) en teamgeest en sfeer (7). Met een handige checklist kun je nagaan welke activiteiten je al voor elkaar hebt, en wat je zou kunnen aanpakken.

Je leert in de masterclass vier strategieën toepassen: 
• kennis en vaardigheden versterken
• een stimulerende omgeving creëren
• welzijnsbevordering
• beloning

Kortom: praktische hulpmiddelen en een aanpak om duurzame inzetbaarheid handen en voeten te geven. Je krijgt een werkboek met uitleg en gereedschap om op de werkvloer het verschil te maken. Deze masterclass maakt gebruik van de  CHRODIS PLUS toolkit voor werkgevers, een initiatief dat is medegefinancierd door de Europese Commissie.  

Resultaten:
• je kunt gezondheid, welzijn en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer vormgeven;
• je krijgt inzicht in de mogelijkheden voor jouw organisatie; 
• je kunt met kleine stappen grote doelen nastreven;
• met het werkboek kun je zelf verder!

Voor wie
De masterclass is bedoeld voor HR-professionals, Arbo-coördinatoren, managers en professionals die betrokken zijn bij het opzetten en uitvoeren van duurzaam inzetbaarheidsbeleid. Maximaal 15 deelnemers.

Waar & wanneer
Deze masterclass wordt gehouden op donderdag 13 oktober 2022 van 09.00 tot 12.00 uur. De masterclass vindt vooralsnog plaats bij de WGV Zorg en Welzijn, Zutphenseweg 51, 7418 AH in Deventer (088 – 255 66 50). Bij volledige inschrijving wordt een ruimere locatie gezocht in de buurt van Deventer.

Kosten 
Deelname aan de masterclass is kosteloos voor leden van WGV Zorg en Welzijn. Let op: aanmelden is niet vrijblijvend. Wij rekenen op uw komst!

Meer informatie
Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact op met de afdeling Duurzame Inzetbaarheid, telefonisch via 088 255 66 50 of per e-mail.

Aanmelden Masterclass Gezonde Werkvloer 13/10/22

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?