Masterclass Manon Ruijters: De Lerende Organisatie

08-11-2019
Tijd: 10.00 - 12.30 uur

Hoogleraar Manon Ruijters is de expert op het gebied van Leren en Ontwikkelen, Professionele Identiteiten en Organisatieontwikkeling. Op 8 november verzorgt zij een masterclass over deze onderwerpen.

De masterclass van Manon Ruijters zit inmiddels vol. U kunt zich helaas niet meer aanmelden. 

Na een korte inleiding over professionals, professionaliteit en leren en ontwikkelen zal zij inzoomen op de Lerende Organisatie. Ook voor zorg en welzijn een belangrijk en interessant perspectief. De benadering van Manon Ruijters geeft inspirerende inzichten over bijvoorbeeld leren, professionele identiteit, teams, leiderschap en dialoog.

Manon Ruijters is Hoogleraar Leren, Ontwikkelen en Gedragsverandering (VU) en lector Professionele Identiteit en Organisatieontwikkeling (Aeres Wageningen). De thema’s waar zij uitgebreid onderzoek naar heeft gedaan sluiten goed aan bij het ontwikkelen van professionele teams en de talentontwikkeling van medewerkers. Hier proberen veel zorgorganisaties op dit moment handen en voeten aan te geven.

 Meer weten en lezen over Manon Ruijters? Bekijk onderstaande links:

Locatie: Saxion Deventer, collegezaal C1.89 (Handelskade 75)
Voor wie: Managers HRM, managers L&O, opleidingsadviseurs werkveld zorg en welzijn, opleidingsmanagers en onderwijskundigen mbo en hbo-onderwijs zorg en welzijn
Kosten: gratis voor leden en samenwerkende mbo/hbo-onderwijsinstellingen uit ons werkgebied

Meer informatie: stuur een mail naar Marieke Zwier

Let op: Deelname aan de themabijeenkomst is kosteloos voor leden van WGV Zorg en Welzijn, maar aanmelden is niet vrijblijvend. Bij afmelding binnen 5 werkdagen voor aanvang van de bijeenkomst wordt € 50,- annuleringskosten in rekening gebracht. In de bevestigingsmail die u na aanmelden ontvangt, staat tot wanneer u gratis kunt annuleren. Niet-leden betalen € 250,-.