Matchtafelbijeenkomst Achterhoek

18-06-2019
Tijd: 09.00 - 11.30 uur

De matchtafels richten zich op werkgevers die het belangrijk vinden om mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie te stimuleren. Werkgevers die medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen en actief aan de slag te (laten) gaan met hun loopbaan en talent te stimuleren. Bij de matchtafels komen werkgevers, uit verschillende sectoren per regio, 5 - 9 keer per jaar bij elkaar. Zij brengen vacatures, opdrachten en medewerkers bij elkaar onder de aandacht en wisselen informatie uit. Dit doen zij vanuit hun visie op goed werkgeverschap en willen daarbij een duurzame samenwerking aangaan met collega werkgevers in het netwerk.

Op dinsdag 18 juni 2019 wordt van 09.00 tot 11.30 uur de matchtafel Achterhoek gehouden bij de Steck, Raadhuisstraat 25 in Doetinchem. 

Het programma
We starten om 9:00 uur met een korte introductie over de gastorganisatie Bax advocaten belastingkundigen door Mike Timmer (advocaat en partner bij BAX).  

Om 9:30 uur volgt een presentatie over de Wet Arbeid in Balans. Mike werkt als specialist arbeids- en ondernemingsrecht bij BAX (Doetinchem en Zutphen). BAX ondersteunt ondernemers op juridisch én belastingkundig gebied. Mike gaat ons wegwijs maken in de nieuwe Wet Arbeidmarkt in Balans. Wat houdt die nieuwe wet in? En nog belangrijker, wat zijn de gevolgen voor u als ondernemer en/of werkgever? Waar moet u rekening mee houden? Laat u inspireren door pakkende voorbeelden en krijg praktische tips & tricks, zodat u deze kennis gelijk in de praktijk toe kunt passen. 

Om 10:30 uur, na het interactieve deel, gaan we matchen.
 
Om 11:15 uur sluiten we het formele deel af. Tot 11:30 uur is er tijd om ‘die ene deelnemer’ nog even persoonlijk te spreken en informeel informatie uit te wisselen. 

Wat levert het op?
- U verbreedt uw netwerk duurzaam en u vergroot uw kennis van de arbeidsmarkt door het uitwisselen van informatie en kennis.
- De tafels kunnen worden ingezet als extra instrument voor de in-, door- en uitstroom van medewerkers
- Door het delen van opdrachten, vacatures en medewerkers vergroot u de kans op een match
- De mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt vergroot.

Voor wie? 
Deze bijeenkomst is geschikt voor: 
• Organisaties uit de regio Achterhoek
• HR-managers 
• Mobiliteitsadviseurs
• Recruiters

Verbinding leggen
Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Meer informatie
WGV Zorg en Welzijn ondersteunt en initieert initiatieven die mobiliteit en duurzame inzetbaarheid onder werknemers stimuleren. Wij verbinden organisaties die samen willen werken aan een betere balans op de arbeidsmarkt. De intersectorale matchtafels worden door WGV Zorg en Welzijn georganiseerd in de regio's Achterhoek, Zwolle, Stedendriehoek & Noord-Veluwe en Twente. Meer informatie vindt u op deze pagina. Neem voor meer informatie/vragen contact op met Ina Bats, 088 255 6650, of stuur een e-mail.

Aanmelden Matchtafel Achterhoek 18/06/19

Meld u hier aan voor de bijeenkomst