Matchtafelbijeenkomst Regio Zwolle

16-04-2019
Tijd: 09.00 - 11.30 uur

De matchtafels richten zich op werkgevers die het belangrijk vinden om mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie te stimuleren. Werkgevers die medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen en actief aan de slag te (laten) gaan met hun loopbaan en talent te stimuleren. Bij de matchtafels komen werkgevers, uit verschillende sectoren per regio, 5 keer per jaar bij elkaar. Zij brengen vacatures, opdrachten en medewerkers bij elkaar onder de aandacht en wisselen informatie uit. Dit doen zij vanuit hun visie op goed werkgeverschap en willen daarbij een duurzame samenwerking aangaan met collega werkgevers in het netwerk.

Op dinsdag 16 april 2019 wordt van 09.00 tot 11.30 uur de matchtafel regio Zwolle gehouden. Deze bijeenkomst vindt plaats bij het Deltion College aan de Mozartlaan 15 te Zwolle. Inloop is vanaf 08.45 uur. 

Het programma
We starten om 9.00 uur met een korte introductie over de gastorganisatie, het Deltion College. Daarna zal Henk Achtereekte een presentatie houden met als thema Employer Branding 'Hoe word je de beste werkgever in je branche?'. Henk heeft als (oud) HR directeur veel voor Deltion gedaan als het gaat om de ere titel 'Beste Werkgever'.

Na deze presentatie gaan we het naastgelegen Media Informatie Centrum (MICT) bezoeken. Dit is het expertise centrum media, informatie en leertechnologie. Hier kunnen bezoekers zelf dingen bekijken en ervaren op het gebied van leertechnologie. Vanaf 10.45 uur gaan we matchen en uiterlijk 12.00 uur sluiten we af. 

Wat levert het op?
• U verbreedt uw netwerk duurzaam en u vergroot uw kennis van de arbeidsmarkt door het uitwisselen van informatie en kennis.
• De tafels kunnen worden ingezet als extra instrument voor de in-, door- en uitstroom van medewerkers.
• Door het delen van opdrachten, vacatures en medewerkers vergroot u de kans op een match.
• De mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt vergroot.

Voor wie? 
Deze bijeenkomst is geschikt voor: 
• Organisaties en onderwijs uit de regio Zwolle
• HR-managers 
• Mobiliteitsadviseurs
• Recruiters

Verbinding leggen
Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Meer informatie
WGV Zorg en Welzijn ondersteunt en initieert initiatieven die mobiliteit en duurzame inzetbaarheid onder werknemers stimuleren. Wij verbinden organisaties die samen willen werken aan een betere balans op de arbeidsmarkt. De intersectorale matchtafels worden door WGV Zorg en Welzijn georganiseerd in de regio's Achterhoek, Stedendriehoek & Noord-Veluwe, Twente en Zwolle. Meer informatie vindt u op www.wgvzorgenwelzijn.nl/matchtafels.

Neem voor meer informatie/vragen contact op met Harriëtte Baas
h.baas@zorgselect.nl

Aanmelden Matchtafel Regio Zwolle 16/04/19

Meld u hier aan voor de bijeenkomst