Matchtafelbijeenkomst Twente

21-09-2023
Tijd: 09.00-12.00 uur

De matchtafels richten zich op werkgevers die het belangrijk vinden om mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie te stimuleren. Werkgevers die medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen en actief aan de slag te (laten) gaan met hun loopbaan en talent te stimuleren. Bij de matchtafels komen werkgevers, uit verschillende sectoren per regio, 1 tot 5 keer per jaar bij elkaar. Zij brengen vacatures, opdrachten en medewerkers bij elkaar onder de aandacht en wisselen informatie uit. Dit doen zij vanuit hun visie op goed werkgeverschap en willen daarbij een duurzame samenwerking aangaan met collega werkgevers in het netwerk.

Discussieer en match mee op donderdag 21 september 2023!
Dit keer hebben wij Pamela de Man, corporate recruiter bij ’s Heeren Loo, bereid gevonden om onze digitale gastspreker te zijn. Zij neemt ons mee in het thema ‘Werken vanuit je talent (solliciteren zonder brief en CV)’. Als er banen in overvloed zijn, heeft de sollicitant helemaal geen zin om allemaal vacatures te lezen. De sollicitant wil geholpen worden bij het vinden van een nieuwe baan. Bij ’s Heeren Loo zetten ze de kandidaat en hun zoektocht centraal. Ze kijken naar talenten en niet naar cv’s. Hoe ’s Heeren Loo dat doet, deelt Pamela graag tijdens de Matchtafel Twente op 21 september van 09.00 tot 12.00 uur. Locatie: Matrix Bedrijvencentrum aan de Plesmanweg 9 in Almelo

Wat levert het op?
• U verbreedt uw netwerk duurzaam en u vergroot uw kennis van de arbeidsmarkt door het uitwisselen van informatie en kennis.
• De tafels kunnen worden ingezet als extra instrument voor de in-, door- en uitstroom van medewerkers.
• Door het delen van opdrachten, vacatures en medewerkers vergroot u de kans op een match.
• De mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt vergroot.

Voor wie? 
Deze bijeenkomst is geschikt voor: 
• Organisaties uit de regio Twente
• HR-managers 
• Mobiliteitsadviseurs
• Recruiters

Verbinding leggen

Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Meer informatie
WGV Zorg en Welzijn ondersteunt en initieert initiatieven die mobiliteit en duurzame inzetbaarheid onder werknemers stimuleren. Wij verbinden organisaties die samen willen werken aan een betere balans op de arbeidsmarkt. De intersectorale matchtafels worden door WGV Zorg en Welzijn georganiseerd in de regio's Achterhoek, Stedendriehoek & Noord-Veluwe en Twente. Klik hier voor meer informatie over de matchtafels.

Met vragen kunt u terecht bij Alja Bonthuis of Ditsy Bergman, 088 255 6650 of stuur een mail.

Aanmelden Matchtafelbijeenkomst Twente 21/09/23