Matchtafelbijeenkomst Twente

13-02-2020
Tijd: 09.00 - 11.30 uur

De matchtafels richten zich op werkgevers die het belangrijk vinden om mobiliteit en duurzame inzetbaarheid in hun organisatie te stimuleren. Werkgevers die medewerkers de kans geven zich verder te ontwikkelen en actief aan de slag te (laten) gaan met hun loopbaan en talent te stimuleren. Bij de matchtafels komen werkgevers, uit verschillende sectoren per regio, 5 - 9 keer per jaar bij elkaar. Zij brengen vacatures, opdrachten en medewerkers bij elkaar onder de aandacht en wisselen informatie uit. Dit doen zij vanuit hun visie op goed werkgeverschap en willen daarbij een duurzame samenwerking aangaan met collega werkgevers in het netwerk.

Discussieer en match mee op 13 februari 2020!
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 februari 2020 van 09.00 tot 11.30 uur bij de Stadsboerderij in Rijssen, onderdeel van Stichting Baalderborg groep, Grotestraat 27. Arthur Knobben, bedrijfsleider, en zijn assistent bedrijfsleider zullen ons iets vertellen over de Stadsboerderij en ons meenemen in hun werkwijze, begeleiding en mogelijkheden voor de medewerkers en de deelnemers.

De Stadsboerderij is onderdeel van Stichting de Baalderborg Groep en fungeert als werkplek voor mensen met een beperking. Velen van hen vinden het ontzettend leuk om in de horeca te werken, maar lastig in de reguliere horeca. Wij vinden het oneerlijk als hun beperking ervoor zorgt dat zij niet hun droombaan kunnen beoefenen. Daarom is deze brasserie gestart, zodat zij het werk kunnen doen waar zij gelukkig van worden. Wij bieden hen structuur en rust, ondanks de onvoorspelbaarheid van gastvrijheid. Voor een aantal van hen is het doel om door te groeien naar een andere plek, een aantal zal naar alle waarschijnlijkheid altijd bij ons blijven. Wat alle medewerkers gemeen hebben, is dat ze willen blijven groeien. Dat geldt niet alleen voor onze deelnemers, maar ook voor onze reguliere medewerkers. Kijk voor meer informatie op http://stadsboerderij-rijssen.nl/ 

Wat levert het op?
• U verbreedt uw netwerk duurzaam en u vergroot uw kennis van de arbeidsmarkt door het uitwisselen van informatie en kennis.
• De tafels kunnen worden ingezet als extra instrument voor de in-, door- en uitstroom van medewerkers.
• Door het delen van opdrachten, vacatures en medewerkers vergroot u de kans op een match.
• De mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers wordt vergroot.

Voor wie? 
Deze bijeenkomst is geschikt voor: 
• Organisaties uit de regio Twente
• HR-managers 
• Mobiliteitsadviseurs
• Recruiters

Verbinding leggen

Het matchen van medewerkers aan in- en externe vacatures, opdrachten en passend bij hun talent en kwaliteiten blijkt niet altijd even gemakkelijk. Daar heb je elkaar voor nodig in het intersectorale netwerk. Bij de matchtafels is daarom het verbinding leggen en elkaar weten te vinden in de regio even belangrijk als het matchen zelf.

Meer informatie
WGV Zorg en Welzijn ondersteunt en initieert initiatieven die mobiliteit en duurzame inzetbaarheid onder werknemers stimuleren. Wij verbinden organisaties die samen willen werken aan een betere balans op de arbeidsmarkt. De intersectorale matchtafels worden door WGV Zorg en Welzijn georganiseerd in de regio's Achterhoek, Stedendriehoek & Noord-Veluwe en Twente. Klik hier voor meer informatie over de matchtafels.

Met vragen kunt u terecht bij Ans Huisman, 088 255 6650, of stuur een mail.

Aanmelden Matchtafel Twente 13/02/20

Meld u hier aan voor de bijeenkomst.