Medewerker Centraal Week

14-11-2022 t/m 18-11-2022

Voor jouw medewerkers wens je dat ze plezier hebben in hun werk, dat ze dit werk fit en gezond kunnen doen en dat ze met hun talent op de juiste plek zitten. Dan presteren ze het beste voor zichzelf en voor de zorg of maatschappelijke dienstverlening die ze bieden binnen jouw organisatie. Natuurlijk besteed je hier door het jaar heen aandacht aan. Met de regionale Medewerker Centraal Week (MCW) bieden wij hier een mooie aanvulling op. Dit jaar wordt de MCW gehouden van maandag 14 t/m vrijdag 18 november met als centrale thema: Mentale fitheid.

Logo_MCW22_klein

Medewerker Centraal Week  
De Medewerker Centraal Week is een jaarlijks terugkerend evenement in november, georganiseerd voor en met aangesloten leden van WGV Zorg en Welzijn. Een week lang kunnen zorg- en welzijnsmedewerkers van alle bij WGV Zorg en Welzijn aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties gratis workshops, webinars, trainingen en andere bijeenkomsten volgen, gericht op het gezond en met plezier je werk kunnen doen. De activiteiten worden aangeboden door (en bij) onze leden en zijn tijdens die week opengesteld voor medewerkers van onze andere leden. Ook werken wij samen met partners om een veelzijdig activiteitenaanbod neer te zetten. 

Meedoen? 
Heeft jouw organisatie een mooie (online) workshop, activiteit of project, gericht op het gezond en met plezier je werk kunnen doen e/o mentale fitheid? Dan kunnen wij hier een plekje voor inruimen in onze programmering. Op deze manier kunnen we de zorg- en welzijnsprofessionals in Oost-Nederland profiteren van een zo groot en breed mogelijk aanbod! Dus doe mee en meld jouw project/activiteit/workshop aan bij onze projectleider Ina Bats: [email protected] / 088 255 66 50.  

Hybride / online programma
Uit veiligheid kiezen wij ook dit jaar voor een (grotendeels) online programma. Als jouw organisatie mee wil doen met een activiteit/workshop, dan bepalen jullie zelf de vorm. Bij keuze voor een fysieke bijeenkomst is het wel handig om rekening te houden met een mogelijke omzetting naar online. We willen voorkomen dat we zorg- en welzijnsmedewerkers teleur moeten stellen, doordat een deel van het programma op het laatste moment niet door kan gaan. 

NB: Wij faciliteren jouw organisatie bij het intern onder de aandacht brengen van de MCW. Je kunt rekenen op een digitale toolkit met o.a. een interactief programmaoverzicht, flyer en poster.  

Meer weten? Bekijk de factsheet ‘Terugblik Medewerker Centraal Week 2021’.