Medewerker Centraal Week

16-11-2020 t/m 20-11-2020

In de week van 16 t/m 20 november '20 staat de medewerker in zorg en welzijn centraal. Vanuit de kaders van goed werkgeverschap en het behoud van medewerkers voor de sector, is het erg belangrijk om te investeren in een aantrekkelijk werkklimaat. Ook nu corona opnieuw een groot beroep doet op de medewerkers in zorg en welzijn is het belangrijk om hen een steuntje in de rug te geven. De Medewerker Centraal Week is een week bomvol inzichtgevende, herkenbare, zinvolle, energiegevende online webinars en workshops en is bedoeld voor alle medewerkers van zorg- en welzijnsinstellingen in Oost-Nederland. Deelname aan alle activiteiten is gratis!

Beeldmerk_compleet_hart_voor_borst

Programma voor zorg- en welzijnsprofessionals
Van maandag 16 t/m vrijdag 20 november '20 geven we medewerkers in zorg en welzijn een steuntje in de rug. Dit doen we door hen een mooi en gevarieerd online programma aan te bieden met workshops zoals: De hele dag een opgeladen batterij; In balans je dag door; Haal het beste uit jezelf!; Wat vind jij het meest belangrijk in je werk? Test jezelf; Van automatische piloot naar bewuste respons; Flow creëren in je werk; Creëer je eigen droombaan;  Superzorgster voor jezelf; Veerkracht…… en nog veel meer!
Klik hier (of op onderstaande afbeelding) voor het totale programma. Per activiteit kun je doorklikken voor meer informatie & aanmelden.  

Afbeelding_programma_medewerkers


Tijdens de Medewerker Centraal Week ligt de nadruk op de activiteiten voor zorg- en welzijnsprofessionals. Daarnaast hebben we ook een mooi aanbod voor HR-functionarissen en leidinggevenden met als doel hen kennis en inspiratie te bieden die ze kunnen gebruiken om binnen hun eigen organisatie verder invulling te geven aan het thema behoud.

Programma voor HR-functionarissen en leidinggevenden
Hoe zorg je er als organisatie voor dat je een goede interne branding hebt en dat je de goede mensen aan je bindt? Kortom, dat je ‘a great place to work’ bent! Je hoort het op maandag 16/11 tijdens het webinar 'Werkgeluk en behoud' van Mirjam Spitholt, docent Gelukskunde bij Saxion. Op dinsdag 17/11 kun je ofwel deelnemen aan het webinar 'Leiderschap is een keuze, geen positie' of aan de workshop 'Hoe draag je bij aan het werkplezier van je medewerkers'. Tijdens het webinar dat verzorgd wordt door twee loopbaanadviseurs van ZorgSelect krijg je tips over beter in contact staan met jouw medewerkers. Wil je aan slag met werkplezier en hoe jij daar je steentje aan kunt bijdragen vanuit wie je bent? Meld je dan aan voor de workshop van Ferry en Selmar, initiatiefnemers van de jaarlijkse Dag van het Werkplezier.  
Klik hier (op op onderstaande afbeelding) voor het totale programma. Per activiteit kun je doorklikken voor meer informatie & aanmelden. 

Afbeelding_programma_HR-leiding

Corona
In verband met corona vinden alle activiteiten tijdens de Medewerker Centraal Week online plaats.