Extra Online Masterclass Gezonde Werkvloer

14-09-2021 t/m 14-09-2021
Tijd: 09:00 - 12:00 uur

WGV Zorg en Welzijn organiseert, in samenwerking met Bewegen Werkt, de masterclass: Gezonde Werkvloer. Hoe mooi zou het zijn om een flinke gereedschapskist te hebben om gezondheid, welzijn en duurzame inzetbaarheid te bevorderen? Goed nieuws! Die gereedschapskist is er nu.

De masterclass van 7 september zit vol. Vanwege de grote belangstelling hebben wij een extra online masterclass georganiseerd op dinsdag 14 september.

Wat gaan we doen?  
In de gereedschapskist zitten 7 vakken: voeding (1), beweging (2), roken en alcohol (3), ergonomie (4), mentale gezondheid en welzijn (5), herstel van werk (6) en teamgeest en sfeer (7). Met een handige checklist kun je nagaan welke activiteiten je al voor elkaar hebt, en wat je zou kunnen aanpakken. Je leert in de masterclass vier strategieën toepassen:  

  • Kennis en vaardigheden versterken;  
  • Een stimulerende omgeving creëren;  
  • Welzijnsbevordering;  
  • Beloning.  

Kortom: praktische hulpmiddelen en een aanpak om duurzame inzetbaarheid handen en voeten te geven binnen jouw organisatie. Je krijgt een werkboek met uitleg en gereedschap om op de werkvloer het verschil te maken. Deze masterclass maakt gebruik van de  CHRODIS PLUS-toolkit voor werkgevers. Dit is een initiatief dat is medegefinancierd door de Europese Commissie.   

Resultaten: 

  • Je kunt gezondheid, welzijn en duurzame inzetbaarheid op de werkvloer vormgeven; 
  • Je krijgt inzicht in de mogelijkheden voor jouw organisatie;  
  • Je kunt met kleine stappen grote doelen nastreven; 
  • Met het werkboek kun je zelf verder! 

Doelgroep 
De masterclass is bedoeld voor HR-professionals, arbo-coördinatoren, managers en professionals die betrokken zijn bij het opzetten en uitvoeren van duurzaam inzetbaarheidsbeleid. De masterclass biedt ruimte aan maximaal 15 deelnemers.
 
Meer informatie 
Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem contact op met de afdeling Duurzame Inzetbaarheid, telefonisch via 088 255 66 50 of per e-mail.

De masterclass van 14 september zit ook vol. Mocht je op de wachtlijst willen staan, mag je mailen naar [email protected]