Online training 'Werken met de webapplicatie Huis van Werkvermogen'

26-10-2020
Tijd: 14.00 - 16.00 uur

Vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, langer doorwerken, gezonde en flexibele medewerkers, behoud van personeel en een vitale organisatie; het zijn en blijven actuele thema’s die op de agenda van organisaties staan. Hoe kunt u in uw organisatie op een gemakkelijke manier het onderwerp duurzame inzetbaarheid handen en voeten geven? WGV Zorg en Welzijn biedt in samenwerking met Bewegen Werkt! de training 'Werken met de webapplicatie Huis van Werkvermogen' online aan. Als u in het verleden deel heeft genomen aan de live training, kunt u deze online sessie als opfrissessie gebruiken. 

Inhoud training
In deze training leert u het Huis van Werkvermogen als kapstok voor duurzame inzetbaarheid in te zetten door gebruik te maken van een gratis webapplicatie. Met deze applicatie kunt u op teamniveau achterhalen hoe inzetbaar de medewerkers hun team vinden. U leert zelf de vragenlijst Huis van Werkvermogen (10 vragen) uit te zetten binnen een team en nadat deelnemers de lijst digitaal hebben ingevuld, de resultaten te interpreteren. Voorafgaand aan deze training ontvangt u de vragenlijst per e-mail, zodat u kennis maakt met deze toepassing.

In de training komt de procesbegeleiding – in gesprek gaan met het team op basis van de teamresultaten – uitgebreid aan bod. Daarnaast leert u de webapplicatie zelf te beheren, zodat u na de workshop zelfstandig aan de slag kunt binnen uw organisatie.

Resultaat
Na de training heeft u achtergrondinformatie over de kapstok ‘Huis van Werkvermogen’ (werkboek), kennis van de mogelijkheden en het gebruik van de (gratis) webapplicatie in handen en kunt u de applicatie zelfstandig beheren.

Voor wie
Hoofden en adviseurs HR/P&O, arbo- en verzuimfunctionarissen, leidinggevenden, directeuren van kleine organisaties en functionarissen die betrokken zijn bij het uitvoeren van het thema duurzame inzetbaarheid.

Tijd en locatie
De kennisbijeenkomst wordt gehouden op maandag 26 oktober van 14:00 - 16:00 uur en vindt online plaats. U heeft een computer met camera, microfoon en toegang tot internet nodig. 

Meer informatie
Deelname is kosteloos voor leden van WGV Zorg en Welzijn, maar aanmelden is niet vrijblijvend. Bij afmelding binnen 5 werkdagen voor aanvang van de workshop wordt € 25,- annuleringskosten in rekening gebracht. In de bevestigingsmail die u na aanmelden ontvangt, staat tot wanneer u gratis kunt annuleren. Niet-leden betalen €75,- voor deze training. 
Heeft u nog vragen? Neem contact op met Maria Perini, projectmedewerker /jr. beleidsmedewerker bij WGV Zorg en Welzijn, via 088 255 66 50 of stuur een mail.

Door wie
De interactieve training wordt geleid door Kees der Weduwe, adviseur Duurzame Inzetbaarheid van Bewegen Werkt! Kees heeft ruim 20 jaar ervaring in het werkveld van gezondheid, vitaliteit en inzetbaarheid binnen organisaties. Kees adviseert verschillende bedrijven in Nederland in het opzetten van gezondheidsbeleid en het creëren van een vitale organisatie. 

Aanmelden online training Huis van Werkvermogen 26/10/20

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?