Online workshop: Overeind Blijven!

10-02-2022 t/m 10-02-2022
Tijd: 12.00 - 14.00 uur
Beschikbare plaatsen: 20

Ben jij iedere dag meer dan 10 brandjes aan het blussen? Maar zijn ze er de volgende dag opnieuw? En voel jij je verantwoordelijk om je medewerkers - door het blussen van de brandjes en het bijspringen waar mogelijk - overeind te houden? Denk je stiekem wel eens: hoelang hou ik het nog vol? Kom dan naar deze online workshop waarin Nicole Vening (Project IK) jou helpt aan nieuwe inzichten, en tools geven als het gaat om jezelf en je medewerkers overeind te houden.

nicole_veningNicole Vening is Project IK gestart om medewerksters in de zorg te versterken en te behouden voor de zorg. Nicole is sinds 12 jaar gespecialiseerd in Waarderend Ontwikkelen als organisatie ontwikkelingsmethode en filosofie. Als specialist in Waarderend Ontwikkelen helpt ze zorgorganisaties met verandertrajecten waarderend vorm te geven en bij de aanpak van werkdrukbeleving, verzuim & verloop op de werkvloer vanuit Authentiek Waarderend Leiderschap. Daarvoor richt ze zich steeds meer op hun leidinggevenden die ze helpt met het ontwikkelen van leiderschap dat hierop gericht is. 

De ‘IK’ staat voor: Van Innerlijke Kennis naar Innerlijke Kracht. Alleen als je echt weet wie je bent en wat je nodig hebt, blijf je makkelijker bij jezelf en kun je meer leven vanuit je kracht, thuis en op de werkvloer.

Waarderende Ontwikkelen is een organisatie ontwikkelingsfilosofie die al sinds de jaren ’80 ontstaat. Met de aandacht voor: ‘Wat werkt er (al) wel? Waar willen we echt naartoe?’ brengt Nicole organisaties, leidinggevenden en teams, kunnen zelfs teams waar nu het gevoel heerst van dat het water tot aan de lippen staat, wegkomen uit de plek waar alleen maar problemen ervaren worden. Kracht van Nicole is dingen praktisch & klein te maken en iedereen doordrongen te maken van wat er nog steeds wél kan.

Het resultaat van de workshop Overeind Blijven! is dat leidinggevenden een aantal belangrijke inzichten hebben als het gaat om het beïnvloeden van medewerkers die hen direct lucht op gaat leveren. Ook kunnen ze na afloop direct een aantal dingen net anders/slimmer doen, waardoor zij minder het gevoel hebben brandjes te blussen, zelf wat positiever worden en meer invloed ervaren en tot slot echt een toegevoegde waarde te hebben voor hun medewerkers & team. 

Voor wie
Deze workshop is bedoeld voor leidinggevenden.

Kosten
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Deze bijeenkomst vindt plaats via MS Teams (deelnamelink ontvang je na aanmelding via onderstaand formulier).  

Meer informatie
Neem voor meer informatie/vragen contact op met Ruth Berns of Hilda Regterschot via 088 255 66 50 of stuur een e-mail.

Aanmelden online workshop: Overeind Blijven! 10/02/22

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?