Save the date: Samen sterk in de regio Twente

18-09-2019 t/m 18-09-2019
Tijd: 13.00 - 17.00 uur

In de regio’s wordt hard gewerkt aan allerlei initiatieven die bijdragen aan het terugdringen van de personeelstekorten in Zorg & Welzijn. Zo ook binnen de Regio Twente.

Wij bieden u graag de gelegenheid om even uit de hectiek van alle dag te stappen en samen met collega-bestuurders, HRM collega’s en zorgprofessionals vanuit het regionale samenwerkingsverband (RAAT Twente) te spreken over de arbeidsmarkt.

Hierbij willen wij met u inzoomen op een belangrijk thema: Goed Werkgeverschap in Twente. Hoe werken we op een integrale wijze binnen de 14 Twentse gemeenten samen aan werving & behoud van zorg & welzijn medewerkers?

Het volledige programma komt, in samenwerking met IZO Twente, medio augustus online. Graag brengen wij nu al de datum van woensdag 18 september 2019 bij u onder de aandacht zodat u de middag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur alvast kunt reserveren voor deze inspirerende bijeenkomst. Circa 16.30 uur wordt de bijeenkomst afgesloten om aansluitend met elkaar na te praten onder het genot van een drankje.

Locatie: Carintreggeland, Boortorenweg 20, Hengelo (Congreszaal: De Kern).
Voor wie: Bestuurders, HR managers, Opleidingsmanagers en zorgprofessionals. 

Dagvoorzitter Marijke Roskam (bekend van BNR) zal deze middag voor scherpte, energie en humor zorgen.

Marijke zal deze bijeenkomst begeleiden met boeiende sprekers, The World Café (borrelpraat met resultaat) en een Ronde Tafel gesprek met ondernemers en vertegenwoordigers uit overheid en onderwijs.

Aanmelden
*Er is ruimte voor max. drie deelnemers per organisatie.

Aanmelden Samen sterk in de regio Twente 18/09/19

Meld u hier aan voor de bijeenkomst.

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?