Webinar 'Werkgeluk en behoud' - door Mirjam Spitholt (Medewerker Centraal Week)

16-11-2020
Tijd: 13.30 - 15.00 uur
Beschikbare plaatsen: 100

Hoe zorg je ervoor als organisatie dat je een goede interne branding hebt en dat je de goede mensen aan je bindt? Kortom, dat je ‘a great place to work' bent! Tijdens deze online bijeenkomst gaat Mirjam Spitholt, docent Gelukskunde aan Saxion Hogeschool, in op deze onderwerpen. Ook legt ze in haar verhaal uit hoe je als organisatie van werkdruk richting werkgeluk kunt bewegen. Dit webinar valt in de categorie infotainment; entertainment met een boodschap.

Beeldmerk_compleet_hart_voor_borst

Mirjam_klein Over de spreker
Mirjam Spitholt is docent Gelukskunde aan Saxion Hogeschool. Naast het geven van bedrijfseconomische vakken bij Saxion, heeft ze het vak Gelukskunde ontwikkeld. Met zeer veel plezier geeft ze deze lessen op school aan leerlingen en docenten en verzorgt ze presentaties en trainingen in het bedrijfsleven en de zorgsector in binnen- en buitenland. In 2018 schreef ze het boek: "Wil je gelijk of wil je geluk?"

Voor wie?
Dit webinar is bedoeld voor HR-professionals en leidinggevenden in zorg en welzijn. 

Wanneer en hoe?
Het webinar 'Werkgeluk en behoud' vindt plaats via ZOOM op maandag 16 november '20 van 13.30 - 15.00 uur. Er is plaats voor maximaal 100 personen. 

De aanmeldingstermijn voor dit webinar is verstreken. Je kunt je hierdoor helaas niet meer aanmelden.

Medewerker Centraal Week
In de week van 16 t/m 20 november '20 staat de medewerker in zorg en welzijn centraal. Vanuit de kaders van goed werkgeverschap en het behoud van medewerkers voor de sector, is het erg belangrijk om te investeren in een aantrekkelijk werkklimaat. De Medewerker Centraal Week is een week bomvol inzichtgevende, herkenbare, zinvolle, energiegevende online webinars en workshops voor zorg- en welzijnsprofessionals, HR-functionarissen en leidinggevenden. Deelname aan alle activiteiten is gratis!