Test jezelf en ga in gesprek! (Medewerker Centraal Week)

16-11-2020 t/m 20-11-2020
Beschikbare plaatsen: 26

Wat vind jij het meest belangrijk in je werk? En wat zijn nou jouw talenten? Omdat jij als zorg- of welzijnsprofessional centraal staat tijdens de Medewerker Centraal Week, worden jou deze testen en een gesprek met een loopbaanadviseur aangeboden! In korte tijd krijg je inzicht in jouw werkwaarden/ drijfveren en talenten. Een mooie kans en basis om eens bij jezelf stil te staan!

Beeldmerk_compleet_hart_voor_borst

Let op: Helaas zijn alle mogelijkheden voor een online gesprek ingevuld. Het is nog wel mogelijk om je aan te melden voor 'Test jezelf' via deze link
Een alternatief voor het (online) adviesgesprek wordt geboden via het project Sterk in je Werk. Je kunt je hiervoor aanmelden via sterkinjewerk.nl. Na aanmelding word je gebeld voor een (online) afspraak.

Werkwaarden-/drijfverentest 
Iedereen werkt vanuit zijn/haar eigen waarden. Vaak sta je er niet zo bij stil, of ben je ze door de hectiek even kwijt. Toch is het goed om hier af en toe bij stil te staan, met deze vragenlijst krijg je inzicht!  
De informatie uit het overzicht kun je naast je huidige situatie leggen om overeenstemming te vinden of juist tegenstrijdigheden te ontdekken.
Tijdsinvestering invullen digitale vragenlijst: circa 15 minuten. 

Talententest
In deze test worden positieve eigenschappen in beeld gebracht die er met elkaar voor zorgen dat jij je werk op een unieke manier uitvoert.  
Door je talenten te kennen en er gebruik van te maken, kun je meer uit je werk halen. Je kunt niet ieder talent even goed ontwikkeld hebben. Dat hoeft ook niet. Juist doordat mensen verschillen in hun talenten, krijg je diversiteit op de werkvloer en dat zorgt voor goed werkende teams en organisaties. Tijdsinvestering invullen digitale vragenlijst: circa 15 minuten. 

Door wie? Foto_Cili 
De link naar de testen (2 digitale vragenlijsten) wordt beschikbaar gesteld door Cili Even, adviseur Testen bij ZorgSelect (onderdeel van WGV Zorg en Welzijn). Onder het kopje 'Wanneer en hoe?' kun je zien op welke momenten je in gesprek kunt gaan met een loopbaanadviseur over jouw testrapportages. Via onderstaand aanmeldformulier kies je voor een bepaalde datum en tijd. De gesprekken vinden plaats tijdens de Medewerker Centraal Week van 16 t/m 20 november. 

Voor wie? 
Deze digitale testen (werkwaarden/drijfveren en talenten) inclusief een gesprek met een loopbaanadviseur zijn bedoeld voor zorg- en welzijnsprofessionals. In totaal 26 personen kunnen gebruikmaken van deze testmogelijkheid inclusief een gesprek met een loopbaanadviseur. 

Wanneer en hoe? 
Vanaf 19 oktober t/m 13 november kun je je via onderstaand formulier aanmelden voor deze gratis tests + gesprek (zo lang de voorraad strekt). Je ontvangt vervolgens per mail een link voor 2 testen. Per vragenlijst moet je rekenen op ongeveer 15 minuten invultijd. De rapportages zijn direct inzichtelijk.

Tijdens een online afspraak via Teams bespreek je de inhoud van de rapportage met de adviseur. Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Na aanmelding hoor je met welke loopbaanadviseur van ZorgSelect jij tijdens de Medewerker Centraal Week een gesprek hebt.

Foto_AnneFoto_Cili Ans_klein Foto_Harriette 
Loopbaanadviseurs Anne, Cili, Ans en Harriëtte

Let op: Voorafgaand aan het gesprek moet je zelf jouw testrapportages naar de adviseur mailen, zodat zij het gesprek kan voorbereiden.  

Data en tijden gesprekken

  • Maandag 16 november om 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur
  • Dinsdag 17 november om 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur
  • Woensdag 18 november om 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur
  • Donderdag 19 november om 09.00, 10.00, 11.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur
  • Vrijdag 20 november om 11.00, 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur

Let op: Helaas zijn alle mogelijkheden voor een online gesprek ingevuld. Het is nog wel mogelijk om je aan te melden voor 'Test jezelf' via deze link
Een alternatief voor het (online) adviesgesprek wordt geboden via het project Sterk in je Werk. Je kunt je hiervoor aanmelden via sterkinjewerk.nl. Na aanmelding word je gebeld voor een (online) afspraak.

Medewerker Centraal Week
In de week van 16 t/m 20 november '20 staat de medewerker in zorg en welzijn centraal. Vanuit de kaders van goed werkgeverschap en het behoud van medewerkers voor de sector, is het erg belangrijk om te investeren in een aantrekkelijk werkklimaat. De Medewerker Centraal Week is een week bomvol inzichtgevende, herkenbare, zinvolle, energiegevende online webinars en workshops voor zorg- en welzijnsprofessionals, HR-functionarissen en leidinggevenden. Deelname aan alle activiteiten is gratis!