Toolbox Onboarding online inloopuurtje

24-01-2022 t/m 24-01-2022
Tijd: 11.00 - 12.00 uur

We weten dat het belangrijk is, we weten dat er snel aandacht naar moet en we weten wat het lonkend perspectief is als het op orde is. Donderdag 14 oktober jl. heeft de online kick-off bijeenkomst Toolbox Onboarding plaatsgevonden. Een thema waar veel belangstelling voor is. Op 22 november jl. heeft een sessie plaats gevonden die handelingsperspectief heeft gegeven, met de toolbox Onboarding van de Rotterdamse Zorg in het achterhoofd. Op 24 januari a.s. wordt nu een inloopuurtje georganiseerd, wederom onder leiding van Rens de Boer.

Rens de Boer is adviseur van het regioteam werken in de zorg. In deze online bijeenkomst, het inloopuurtje, gaat hij in op jouw praktische vragen. Rens houdt altijd als gezamenlijk doel voor ogen om mensen in organisaties vitaal en in hun kracht te houden, zodat zij optimale prestaties kunnen blijven leveren. De ‘BHAG’ (een gedurfd, dapper doel) van Rens is om (de eerste) Minister van Preventie te worden. Hij gelooft er namelijk in dat de meeste gezondheidswinst buiten de gezondheidszorg is te behalen. Rens raakt geïnspireerd en gemotiveerd door een andere aanpak en frisse ideeën. Invloeden voor Rens zijn bijvoorbeeld OMdenken, Blue Zones, Slim by Design en Nudge.

Meer informatie
Heb je de afgelopen bijeenkomsten gemist, wil je op de hoogte gebracht worden van de gedeelde content tijdens deze bijeenkomsten? Of heb je nog geen toegang tot de toolbox Onboarding? Neem dan contact op met Ina Bats: [email protected]

Toolbox Onboarding online inloopuurtje 24/01/22

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?