Toolbox Onboarding (online kick-off)

14-10-2021
Tijd: 13:30 - 15:30 uur

Voldoende, goed opgeleide collega’s werven én behouden voor de zorg. Zorgen voor een goede ‘landing’ van nieuwe collega's binnen jouw organisatie. Een uitdaging op zich! Herkenbaar? De toolbox Onboarding biedt uitkomst! We inspireren je graag op donderdag 14 oktober tijdens de online kick-off bijeenkomst!

onboarding_svd

Een toolbox Onboarding omdat…..je maar één kans hebt voor het maken van een goede eerste indruk! Het inrichten van een onboardingsproces is voor zorgorganisaties vaak nieuw terrein. En hoe klein of groot je het ook neerzet, het vraagt een investering in tijd, kennis, kunde en geld. Maar ook zeker in commitment binnen jouw organisatie. We helpen je graag op weg met de toolbox Onboarding.  

Online kick-off
Op donderdag 14 oktober van 13:30 – 15:30 uur organiseert WGV Zorg en Welzijn een online kick-off bijeenkomst om deze toolbox op een leuke en feestelijke manier te lanceren. Met interessante sprekers en best practices die jou helpen en inspireren om urgentie te creëren. En natuurlijk verdiepen we op de toolbox met boordevol praktische instrumenten die je op maat kunt maken en vrijwel direct kunt gebruiken. Ben je erbij?

Inhoud programma
We nemen je mee in deze online sessie, die zowel informatief als actief is ingericht. We hebben twee sprekers uitgenodigd die ons informeren en praktisch verder helpen met onboarding binnen je eigen organisatie. 

Frank Philips, eigenaar van Yes! We connect, een bureau gespecialiseerd in het begeleiden en opzetten van onboardingstrajecten, verteld je alles over de uitdagingen en van een goede onboarding. Met een aantal praktische tips over de implementatie kan je gelijk verder. 
Rens de Boer is adviseur van het regioteam werken in de zorg. Hij verteld ons alles over de praktische Onboarding Tool, maar heeft ook het overzicht van de cijfers en feiten over onboarding. Rens houdt altijd als gezamenlijk doel voor ogen om mensen in organisaties vitaal en in hun kracht te houden, zodat zij optimale prestaties kunnen blijven leveren. De ‘BHAG’ (een gedurfd, dapper doel) van Rens is om (de eerste) Minister van Preventie te worden. Hij gelooft er namelijk in dat de meeste gezondheidswinst buiten de gezondheidszorg is te behalen. Rens raakt geïnspireerd en gemotiveerd door een andere aanpak en frisse ideeën. Invloeden voor Rens zijn bijvoorbeeld OMdenken, Blue Zones, Slim by Design en Nudge.

We zien je graag op donderdag 14 oktober!  

Toolbox Onboarding (online kick-off) 14/10/21

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?