Training Loopbaan APK

04-04-2018 t/m 05-04-2018
Tijd: 09.00 tot 12.30 uur

Vandaag de dag hebben we te maken met een sterk en snel veranderende arbeidsmarkt, nieuwe wet- en regelgeving en een andere visie op werk en inzetbaarheid. Deze aspecten maken zowel werknemers als werkgevers steeds bewuster van hun eigen ontwikkeling en inzetbaarheid. Om de medewerker te ondersteunen bij het vergroten van de eigen regie in zijn/haar loopbaan om daarmee duurzaam inzetbaar te zijn, organiseert ZorgSelect op 4 en 5 april 2018 de Training Loopbaan APK.

Voor wie
De training is bedoeld voor medewerkers bij wie er een wens of aanleiding is om in beweging te komen in de loopbaan, intern of extern.

Door wie
De training wordt gegeven door Petra Harink, adviseur van ZorgSelect. ZorgSelect is de servicetak van WGV Zorg en Welzijn. De adviseurs van ZorgSelect bieden ondersteuning bij werving en selectie, loopbaan-, outplacement- en re-integratietrajecten en testen.

Datum en locatie
De training bestaat uit twee sessies van 3,5 uur en vindt plaats op woensdagochtend 4 en donderdagochtend 5 april van 9.00 tot 12.00 uur. De sessies vinden plaats bij WGV Zorg en Welzijn, Zutphenseweg 51, 7418 AH Deventer. 

Een greep uit de inhoud van de training

  • Profileer uzelf > De medewerker vergroot zijn/haar inzicht in eigen kennis, ervaring, kwaliteiten en talenten, en leert dit te presenteren op een eigentijdse manier in het cv. Ter ondersteuning voor medewerkers die intern en/of extern willen durven bewegen.
  • Actief in eigen loopbaan > De medewerker krijgt zicht op zijn/haar loopbaancompetenties, ervaart hoe belangrijk het is om zich blijvend te ontwikkelen en gaat concreet volgende stappen bepalen om aantrekkelijk te blijven voor uw organisatie en/of op de veranderende arbeidsmarkt.
  • Netwerken > Netwerken is belangrijk, ook als iemand nog niet op zoek is naar ander werk. De medewerker krijgt informatie, advies en gereedschap om gericht te leren netwerken en werkt aan een eigen ‘elevatorpitch’.

Kosten
Voor leden van WGV Zorg en Welzijn kost deelname aan de training €175,- per persoon. De kosten voor niet-leden zijn € 350,- per persoon. De training gaat door bij een minimum van 6 deelnemers; er is maximaal ruimte voor 10 deelnemers.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de training? Laat u uw medewerker liever op een ander moment deelnemen, of bent u geïnteresseerd in een incompanytraining? Neem dan contact op met met Petra Harink, adviseur ZorgSelect, per telefoon via 088 255 6650 of stuur een e-mail.

Training Loopbaan APK april 2018

Meld hier uw medewerker aan voor de Training Loopbaan APK.